Ефірна олія сосни
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія сосни

Ефірна олія сосни надає відчуття свіжості на цілий день. У складі крему для тіла, вона підтягне силует та надасть пружності шкірі. Має ніжний аромат.

  • 10 г

56,00 ₴ Без податку

56,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія сосни

INCI: Pine (Pinus silvestris) Needle Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовта олія з вираженим смолисто-трав'яним ароматом, густіє згодом і набуває вираженого бальзамічного запаху

Активні речовини: α-пінен, 3-карен, β-пінен, камфен, α- і γ-мууролен

Метод отримання: водно-парова дистиляція подрібнених хвойних лапок

Властивості: зміцнення волосся і нігтів, фунгіцид і антивірус, підвищує чутливість рецепторів шкіри, загальнозміцнююча, потогінна, репелент і дезодорант; адаптоген

Ефірна олія сосни сибірської доглядає за чоловічою шкірою в складі лосьйонів і засобів після гоління: мікротравми швидко затягуються і знезаражуються шляхом цілющої дії біологічних активів олії.

Дезодорант для тіла, створений на базі всього двох ефірних олій — лимону та сосни, здатний зберегти свіжість шкіри на весь день, ось чому аромаванни з додаванням соснового еліксиру так цінуються володарями шкіри з гіпергідрозом. Деотальки та присипки від пітливості ніг завжди повинні містити олію сосни.

У чистому вигляді олією можна припекти прищик, інші травми шкіри (синяки, нагноєння або садна) краще лікувати 10%-вим розчином олії сосни в мигдальній.

Крем від зморшок або олійна вітамінна сироватка з сосною допоможуть розгладити перші зморшки: в складі олії сосни є цінні складові, здатні проникати в шкіру і служити потужним антивіковим захистом, а також профілактичним засобом від набряків.

Антицелюлітний крем на сосновій олії навчить шкіру швидко позбавлятися від набряклості, підтягне силует і подарує шкірі пружність. За такий комплексний вплив сосну цінують масажисти: ніжний тонкий аромат сосни підіймає настрій і надихає на нові звершення. Соснова олія корисна людям, які страждають від стрибків тиску — олія чудово адаптує людину до різних метеоситуацій.

Застосування: косметичне (0,5-2%) або терапевтичне (3-4%), для дітей і літніх знижуйте дозування у 2-3 рази.

Розчинення. Соснову олію легко розчинити в полісорбаті та спирті, при додаванні в ванну заведено використовувати цукор або сіль.

Дозування усереднене:

  • ароматична ванна — 3-5 крапель на цукор або сіль,
  • спрей для оселі або авто — 15 крапель на 10 мл спирту,
  • аромалампа — 3-5 крапель,
  • сіль для ванн, запашне мило — 25 крапель на 1 кг,
  • масажна олія — 5-6 крапель на 10 мл базової олії,
  • омолоджуючі сироватки, емульсії, креми — 1 мл на 100 г засобу,
  • дезодорант, деотальк, спрей для тіла — 15-20 крапель на 100 г засобу.

Запобіжні заходи: застосовувати зовнішньо, не перевищувати дозування, при нанесенні в чистому вигляді може викликати коротке почервоніння шкіри — це нормальна реакція і пройде через 1-5 хвилин

Упаковка: флакон скляний темного кольору, внутрішня крапельниця з кришкою, що загвинчується

Зберігання: при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04806
Новий
12 од.
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right