Томату гліколевий екстракт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Томату гліколевий екстракт

Очистити пори

легко і просто. Гель з томатом проводить м'який пілінг і омолоджує. В'яжуча і очищаюча властивість врятує проблемну шкіру.

  • 25 г

35,00 ₴ Без податку

35,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Екстракт гліколевий томату

INCI: Propylene Glycol (and) Water (and) Red Tomato (Lycopsicon esculentum) Extract

Склад: пропіленгліколь, вода, екстракт томату

Розчинність: легко у воді, спирті, гліцерині рН 6,2

Активні речовини: вітаміни групи В, С, РР, каротиноїди, пектинові речовини, органічні кислоти (аскорбінова, лимонна, яблучна, щавлева, фолієва), цукор (фруктоза, сахароза), пурини, азотисті речовини; мікроелементи (калій, магній, залізо, мідь, йод)

Матуюча косметика

Томатний екстракт підвищує еластичність шкіри, зміцнює тканини і судини, виявляє м'яку заспокійливу, антисептичну дію, робить шкіру більш сприйнятливою до активних речовин кремів.

Турбота про вікову шкіру обов'язково повинна містити томатну витяжку: органічні кислоти в її складі підсилюють проникність шкіри для речовин, тому останні можуть глибше проникати в шари епідермісу, борючись зі зморшками і профілактуя їх.

Тьмяна шкіра освіжиться і покращає, якщо провести курс альгінатних масок за участю томату: органічні кислоти очистять поверхню шкіри від відмерлих клітин, мінерали та мікроелементи заповнять дефіцит в живленні епідермісу. На виході — здорова та чиста шкіра. Цінний компонент лікопін захищає шкіру від дії вільних радикалів. У співдружності з мікроелементами і вітамінами-антиоксидантами, томатна витяжка протистоїть старінню.

Жирна та проблемна шкіра з розширеними порами очиститься і розгладиться, за це відповідають фолієва і яблучна кислоти, а також вітаміни РР і В у складі томатного екстракту і олії. Як правило, запалення підсушуються, пори стягуються, а чорні точки світлішають або зникають зовсім. Дуже зручні сироватки і легкі гелі, які зволожують і захищають примхливу шкіру.

Томат в косметології затребуваний і як засіб від гіперпігментації шкіри. У поєднанні з екстрактом огірка або маргаритки він посилює свою відбілюючу дію. Зрозуміло, маски на глинах і травах теж не будуть зайвими.

Шкіра голови, схильна до жирності, скаже вам спасибі, якщо разок-другий в місяць ви побалуєте її маскою з додаванням томатного екстракту. Вітаміни, пектинові речовини і мікроелементи нададуть поживну допомогу, а кислоти м'яко відлущать відмерлі клітини. Шкіра голови після такого догляду перестає швидко жирніти, оскільки устя волосяних фолікулів звільняються від зайвих сальних пробок, що перешкоджають диханню шкіри.

 Властивості:

- Антиоксидантна;
- Глибоко очищає;
- Поростягуюча
- Омолоджуюча;
- Відновлююча і загоююча;
- Бактерицидна;
- Проти лупи.

 Косметичне застосування:

1-5%. Вводять у вже готову остигаючу емульсію, помішуючи
- Міцелярна вода
, гелі після гоління - 1-2%;
- Сироватки від куперозу, маски - 4-5%;
- Очищаючі склади, убтан, лід - 2-3%;
- Гелі та флюїди для проблемної шкіри - 1-2%;
- Креми, флюїди для обличчя, гелі під очі - 2-4%;
Шампуні, бельді - 5%;
- Спреї і гелі при варикозі - 2-4%.

Зберігання: герметично закупорений в сухому місці

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02764
Новий
13 од.
Вага
25 г
Тип волосся
Жирне волосся
Лупа
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Вікова
Жирна
Зневоднена
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Призначення
Варикоз
Для звуження пор
Зморшки
chat Коментарі (7)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right