СО2-екстракт лаванди

Новий товар

Дезодорує шкіру

і позбавляє Т-зону від сального блиску. Заспокійлива властивість лаванди косметологи використовують в догляді за примхливою і дитячою шкірою.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


39,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Нормальне волосся, Сухе волосся, Жирне волосся, Комбінований тип волосся, Ламке, пошкоджене волосся, Лупа, свербіж
Тип шкіри обличчя Суха, Чутлива, занадто тонка, Нормальная, Комбінована, Жирна, Проблемна, Вікова, Пігментована, Куперозна, Зневоднена, Вимагаюча ексфоліаціі, Вугріва, В'януча, Шкіра, що лущиться
Косметичне застосування Зморшки, Роздратування на шкірі, Акне (Прищі), Тяжкість в ногах, М'язовий біль, Тріщини на п'ятах, Варикоз
Властивість Протинабрякова, Бактерицидна, Загоювальна, Лімфодренажна, Омолоджувальна, Антиоксидантна, Зміцнює волосся, Зволожувальна, Очищувальна

СО2-екстракт лаванди

INCI: Lavender (Lavanda spica) Flower CO2 Extract
Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується 

Активні речовини: терпеноїди (ліналоол, гераніол, нерілацетет, нерол, лавандулол, борнеол, цитраль, кумарин, цинеол, міірцен, α-пінен, камфен, бисаболол, бісаболен), жирні кислоти (пальмітинова, лінолева, ліноленова), фітостерини

Універсальність лаванди в якості косметичного компоненту оспівана в працях вчених. Це перевірений засіб від будь-яких проблем при догляді за шкірою або волоссям. Ніжність лаванди затребувана в косметиці для дітей, так що флакон з СО2-екстрактом корисно мати в кожному домі.
Лаванда - швидкий спосіб позбутися від прищів. Бактерицидна витяжка перешкоджає зростанню пропіоніл-бактерій, що викликають запалення. До того ж, знімає почервоніння і матує шкіру. Додавання лаванди в очищуючий засіб і денний догляд діє комплексно: регулює вироблення себуму і дезинфікує шкіру.

Дезодоруючий успіх лаванди потрібен в гелях для душу і кремах для стоп. Лавандовий екстракт налагоджує рН шкіри, вона перестає надмірно потіти і виділяти неприємний запах.
Крем або гель на лавандовій витяжці надає тілу м'якість і ніжність: жирні кислоти (пальмітинова, лінолева, ліноленова) і бисаболол оздоровлюють шкірний покрив. Лаванда підходить будь-якому типу шкіри. Варіація лаванда-імбир добре проганяє набряки, а лаванда-кава допомагає спалити зайвий жирок і омолоджує шкіру всього тіла.

Зміцнення волосся і нігтів лаванді теж під силу - це рослина багата на фітостерини, які відповідають за посилення регенерації, стерини можуть навіть лікувати тріщини на п'ятах. Мазь на лавандовому екстракті знімає скутість в м'язах і біль після тренувань. Легка лімфодренажна властивість СО2-екстракту лаванди завжди виручає при варикозі і гудячих ногах.

Властивості:
- Регулює рН шкіри,
- Оптимізує вироблення себума,
- Стимуляція дозрівання кератиноцитів,
- Догляд за атопічною шкірою,
- Зняття роздратування після гоління і механічної епіляції,
- Антиоксидант,
- В'яжуча і матуюча,
- Тонізуюча і регенеруюча.

Косметичне застосування: 0,05-0,2%
- Косметика для дітей - 0,05%,
- Креми і гелі від зморшок - 0,1-0,2%
- Зволоження шкіри і післяпляжні лосьйони - 0,15-0,2%
- Косметика антиакне - 0,05-0,15%
- Загоюючі рецептури - 0,2%
- Маски для зміцнення волосся - 0,1-0,2%
- Точкове підсушування прищів - 0,2%
- Тоніки і лосьйони після епіляції - 0,04-0,8%
- Пінні засоби, бельді - 0,1-0,2%.
Зберігання: в тарі
темного скла при кімнатній температурі
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-02-27

Срок годности

Здравствуйте, Елена! Срок годности новой партии до 12.2018

Оцінка 
2018-02-24

срок годности?

Согласно сертификату срок годности до 02.2018. Или есть уже свежая партия?

Оцінка 
2016-03-30

Супер

Качество на высоте!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт лаванди

СО2-екстракт лаванди

Дезодорує шкіру

і позбавляє Т-зону від сального блиску. Заспокійлива властивість лаванди косметологи використовують в догляді за примхливою і дитячою шкірою.