СО2-екстракт центели

Новий товар

Лiмфодренажна та регенеруюча

дiя прибере синi кола пiд очима та знiме набряки з тканин. Чудовий компонент для косметики влiтку: матує та зволожує шкіру

Детальніше

Увага: обмежена кількість товару в наявності!

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


44,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт центели


INCI: Centella (Hydrocotyle asiatica) CO2 Extract
Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок
Активні речовини: азіатікозід, центелозід, мадекассозід, брахмінозід, брахмозід, органічні кислоти (азіатікова, мадекасова, бетулінова, центелова), флавоноїди, вітаміни А, В, Е, К і магній

Центела стимулює продукування рідного колагену в шкірі і потужно загоює. Інше ії призначення — венотонік, стане в нагоді для схильних до варикозу ніг. Ніщо не допоможе краще втомленим ногам, ніж центела і м'ятна олія, пишуть підручники косметології. Увесь секрет у тритерпенах, якими багатий готу кола (друга назва центели): азіатікозід і центелозід потужно впливають на колагенову активність, змушуючи клітини вмикати внутрішні ресурси.

Центела активізує вироблення фібропластів в судинній оболонці, це відзначать власниці атонічної і в'янучої шкіри: сироватка на центелі і буркуні просто закохує в себе. Водночас знижує прояви куперозу.
Сапоніни в складі центели підсилюють загоюючі властивості рослини, адже у себе на батьківщині воно лікує рани й опіки: після центели не залишається рубцової тканини. Очищення шкіри з СО2-екстрактом гарантує проблемній шкірі рівний тон і освітлення рубців. Спрей на колагені і центелі заспокоїть шкіру після гоління або механічної епіляції.

Післяпляжна косметика з витяжкою центели закріплює загар, оскільки потужно зволожує шкіру. Нічні креми будуть корисні для заповнення дефіциту вологи в зневодненій шкірі. Денна лінія косметики на центелі теж не підведе: готу кола не допустить пересихання епідермісу і утворення сухих зморшок.
Волосся після перманенту або біохімії потребує гелевих масок, зволожуючих волосяний стрижень по всій довжині. Крім кератину, введіть в маску також 0,5% цього екстракту — волосся засяє з новою силою.

Властивості:
- антикуперозна і венотонізуюча,
- глибоко зволожуюча і вологоутримуюча,
- матує і розгладжує зневоднену шкіру,
- загоює рани і опіки,
- омолоджуюча,
- стежить за цілісністю колагенового матриксу,
- заспокійлива і мінералізуюча дія на шкіру, волосся та нігті.

Косметичне застосування: 0,05-1,5%
- гелі для повік — 0,05%,
- емульсії і зволожуючі креми від сухих зморшок — 0,3-0,7%,
- активні нічні сироватки для омолодження — 0,5-1%,
- матуюча косметика при сальній шкірі — 0,5%,
- антиоксидантна добавка до готової косметики — 1-1,5%,
- маски та загоюючі мазі — 0,5-1%,
- відбілюючі креми — 0,03-0,07%,
- масажні суміші, лосьйони після гоління — 0,5%,
- піномиючі засоби — 1-1,5%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-01-09

Как хранить.

Здравствуйте, Елена! СО2-экстракты имеют масляную консистенцию, поэтому в гидролате не растворяются. Ваш экстракт не испортился, просто при низкой температуре он становится более вязким, а иногда вообще может застыть как масло. В тепле он возвращает свою текстуру.

Оцінка 
2018-01-07

Центелла

Здравствуйте!
На сайте указано хранить при комнатной температуре, а на таре написано в темном прохладном месте. Хранила в холодильнике. Свойства потеряны? Жидкость стала вязкая и не растворяется в гидролате, как жирная какая-то...Как правильно хранить?

Оцінка 
2017-10-26

Когда будет в продаже

Здравствуйте, Елена! Заказ на экстракт уже отправлен поставщику. Ждем, когда приготовят. На протяжении месяца должны сделать.

Оцінка 
2017-10-25

Когда будет в наличии?

Здравствуйте!
Когда будет центелла в наличии?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт центели

СО2-екстракт центели

Лiмфодренажна та регенеруюча

дiя прибере синi кола пiд очима та знiме набряки з тканин. Чудовий компонент для косметики влiтку: матує та зволожує шкіру