СО2-екстракт ірису

Новий товар

Омолоджуючий і тонізуючий

засіб для в'янучої шкіри. Детоксикує, знімає стрес з шкіри, вирівнює її тон

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


39,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт ірису

INCI: Iris (Iris) CO2 Extract

Отримання: надкритична флюїдна екстракція газоподібним екстрагентом СО2

Походження: натуральна бездомішкова формула 100%

Активні речовини: міристинова кислота, ірони (цис-αі цис-γ, транс-αі транс-β-ірони), альдегіди, терпени

Злегка відбілюючий і матуючий касатик (ірис) має низку цінних косметичних властивостей: екстракт надає шкірі еластичності, знімає в'ялість, оптимізує склад водно-ліпідної мантії шкіри і оздоровлює. Для в'янучої та зрілої шкіри СО2-екстракт ірису — важливий і нагальний косметичний компонент.

Гель від прищів і матуючий денний крем з ірисом володіє в'яжучою і себорегулюючою властивістю за рахунок впливу терпенів. Легка дезінфікуюча властивість допоможе тримати схильну до висипань шкіру в нормі. Не забувайте про щотижневі глиняні маски з 0,5% витяжки ірису.

Крем, що знижує в'ялість шкіри, повинен містити 2% СО2-екстракту ірису, який бореться з гідратацією білків і цим зменшує сухість і атонічність шкіри. Корисно міксувати з СО2-екстрактом насіння дині або артишоком.

Гелі під очі від набряклості з ірисом проводять подвійну роботу: профілактують мішки під очима і потемніння шкіри. Крем для обличчя з ірисом і УФ-фільтрами — відмінний засіб для літнього періоду року, його потрібно наносити не тільки на обличчя, але і на декольте, шию, руки.

Відмінність СО2-екстракту ірису від інших омолоджуючих добавок в його вмінні глибоко проникати в шкіру: безліч біофлавоноїдів в складі легко долає епідермальний бар'єр, несучи шкірі свіжість і еластичність.

Шампунь від випадіння волосся з ірисом, а також бальзам і маска допоможуть зміцнити цибулинки волосся і зробити волосся густішим.

 Властивості:

- себорегулююча,

- детокс,

- стимуляція обміну речовин в епідермісі,

- антисептик,

- від набряків,

- зволожуюча за рахунок зниження дегідратації білків,

- потужний загоювач шкіри,

- тонізує і омолоджує шкіру,

- розгладжує і зволожує.

 Косметичне застосування:

0,5-3%

- креми для комбінованої шкіри — 0,5-2%,

- протинабрякові креми для тіла — 2-3%,

- сироватки від зморшок, креми для атонічної шкіри — 0,5, 1,5%,

- літня серія косметики з антистресовим ефектом — 0,8-2%,

- сироватки від набряків під очі — 1,5-3%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів в тарі темного скла

Зроблено в Україні

 Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

СО2-екстракт ірису

СО2-екстракт ірису

Омолоджуючий і тонізуючий

засіб для в'янучої шкіри. Детоксикує, знімає стрес з шкіри, вирівнює її тон