Гелеутворювач Ecogel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гелеутворювач Ecogel

Ecogel на гідролізаті лецитину

забезпечує ефект кушону на шкірі; 100% природний емульгатор і структуратор глибоко зволожує епідерміс і розгладжує зморшки, викликані сухістю

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гелеутворювач Ecogel

Склад: лізолецитин, камідь склероцiя і ксантану, полісахарид пуллулан

Зовнішній вигляд: світло-бежевий порошок

Ecogel відразу загущує гелі та емульгує — така зручна лецитинова речовина нового покоління відразу отримала цілу армію шанувальників. Відмінні риси Екогеля — абсолютна натуральність і надійність при створенні гелевих формул.

Косметичні властивості Ecogel зводяться до трьох пунктів: емульгування, стабілізування, загущення; введення не перевищує 2%. На базі Екогелю в чистому вигляді можна отримати гель і т.зв. гелеві вершки — нове слово в косметології.

Натуральні компоненти, з яких складається Ecogel (лізофосфоліпіди, ксантан, смоли склероція і пуллулану), потужно зволожують шкіру, а додавання Ланаблю, пептидів або Aquaxyl допоможе створити активну зволожуючу сироватку за декілька хвилин.

Ecogel як емульгатор цінний легкістю кінцевої формули — креми від прищів на його базі роблять шкіру ніжною, матовою, свіжою (лізолецитин важливий для відновлення водно-жирового балансу шкіри). Загущення емульсій затребує лише 1% Екогелю — за аналогією з Lecigel актив покращує консистенцію та дієвість формули.

Інноваційний гідролізат лецитину забезпечує емульсіям стійку структуру, що не розшаровується в діапазоні рН 3-12. Тобто, з Екогелем можливо все — від кислотних сироваток до пінок, оскільки високий ГЛБ врятував чимало емульсій. За відчуттями на шкірі Ecogel не поступається полімерним і силіконовим гелям і їх «пудровим» дотиком до шкіри — при цьому склад цілком натуральний, тому підходить для атопічної і дитячої шкіри.

 Властивості:

- оптимальний і стійкий при рН 3-10 (дружний з ПАР, кислотами, вітамінами),
- емульгатор,
- консістентор і структуроутворювач,
- бездоганні тактильні характеристики (кушон, невагоме відчуття на шкірі),
- гелеутворювач,
- зволоження та пом'якшення шкіри,
- компонент дитячої косметики.

 Косметичне застосування:

0,3-2%, дати набухнути гелеві 20 хвилин
- стабілізація емульсій — 0,3%
- створення гелів — 1%,
- емульгування — 1,5-2%.

Технологія приготування первинного гелю: нагрівають водну фазу до 70-75° C, вводять порошок, витримують 20 хвилин для повної гідратації фосфоліпідів. Цей гель зручно законсервувати і використовувати для подальших експериментів.
Зберігання: щільно закупореним вдалині від прямих сонячних променів
Виробник: Франція

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05039
Новий
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right