Емульгатор Montanov L ламелярний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Емульгатор Montanov L ламелярний

Термостабільний веганський емульгатор сімейства Монтанів: поліпшена версія працює при 75°C, дозволяючи створювати корисні ламелярні (рідкокристалічні) емульсії

  • 25 г

115,00 ₴

115,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Montanov L ламелярний

INCI: C14-22 Alcohols; C12-20 Alkyl Glucoside

Йонністьне іонний

Зовнішній вигляд: біло-кремові гранули без запаху

ГЛБ: 10

Дозування: 0,5-5%, як соемульгатор 0,5%

Оптимальний pH: 3-11

Розчинність: олії, тригліцериди

Спосіб введення: олійна фаза 75°C

Сертифікація: EcoCert, Cosmos, Natrue

Ламелярний емульгатор Монтанов L підійде веганам, дитячій шкірі, алергікам і власникам атопічної шкіри. Емульгатор 100% натуральний, без консервантів і баласту. Неіонний Montanov L створює прямі емульсії «олія-у-воді», отриманий із глюкози та жирних спиртів пальмової та кокосової олій.

Сумісність з усіма видами активів (аніонних, катіонних, неіонних) перетворює рідкокристалічний емульгатор в мастхев. З ним легко створити стійкі білосніжні емульсії з м'якою та легкою текстурою. Завдяки поліпшеному складу, креми на монтанові славляться відмінною сенсорикою, швидким поглинанням і приємною консистенцією. До речі, широкий діапазон pH 3-11 відкриває дорогу для створення мультикомпонентних складів: кремів і флюїдів, пінок і ексфоліантів.

Емульгатор сертифікований системами Cosmos, Natrue та EcoCert, що робить його «зеленим» і дозволяє використовувати для екологічно чистої та натуральної косметики. Приємно, що рідкокристалічний Montanov L починає діяти вже при 0,5% введенні (як соемульгатор для спреїв, наприклад). Чим вище дозування, тим щільніший крем.

Максимальне введення вітається при створенні декоративної косметики з великим вмістом пігментів (5% емульгатора утримує 60% масляної фази).

Чому креми на Монтанов L корисні шкірі? 

Емульгатор нового покоління створює рідкі кристали навколо крапель олії, а це дуже подобається шкірі. Структура Монтанов L аналогічна ліпідам епідермісу, отже, шкіра відчуває себе здоровою, оптимізуючи вологоутримання. Такий підхід послаблює купероз, сальність, подразнення на шкірі, розгладжує зморшки, викликані сухістю.

Технологія введення ламелярного емульгатора Монтанов L

Традиційно масляну фазу (МФ) і емульгатор нагрівають до 75°C, паралельно до цієї ж температури гріють водну фазу (ВФ). Розплавлену МФ вливають в ВФ, перемішуючи міксером хвилину, потім переходять на ручний режим, доводячи температуру емульсії до 50°C. Тільки так можна отримати грамотну рідкокристалічну емульсію.

Косметичне застосування емульгатора Montanov L: 0,5-5%:

  • спрей, міцелярний гель, дитяча косметика — 0,5%
  • флюїд, гель зволожуючий, сироватка, шампунь — 1%
  • крем, бальзам, кондиціонер для волосся — 2-3%
  • щільний крем, декоративна косметика, гідрофільна олійка — 4-5%

Зберігання: сухе місце, щільно закупореним

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06632
Новий
9 од.
Вага
25 г
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Зневоднена
Куперозна
Нормальная
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Призначення
Від куперозу
Від подразнень
Дерматит
Зморшки
chat Коментарі (8)