Стакан мірний поліпропіленовий 50 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стакан мірний поліпропіленовий 50 мл

Мірний поліпропіленовий стакан

об'ємом 50 мл оцінять ті, хто займається створенням домашньої косметики. Легкий, міцний, простий в догляді стакан приходить на зміну скляним мензуркам, що б'ються

  • штука

25,00 ₴ Без податку

25,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Стакан мірний поліпропіленовий 50 мл

Об’єм: 50 мл

Матеріал: поліпропілен

Температурний діапазон: -10 + 110°С

Стакан створений з інноваційного поліпропілену — цей простий пластиковий посуд здатний витримувати не тільки атаку кислотами й лугами, а й високу температуру. Він легкий, небиткий, простий у догляді та надійний в експлуатації.

Поліпропіленовий мірний стакан об'ємом 50 мл є необхідним атрибутом для всіх косметичних лабораторій. У ньому зручно нагрівати водну або олійну фазу емульсій, проводити змішування компонентів, спостерігати за експериментами.

Прозорість і міцність — козирі цього небиткого лабораторного посуду. Стакан легко мити, його антиадгезійне покриття захищає поверхню від «нашарування» різних речовин, тому мити такий посуд дуже просто. У продажу є такий же мірний стакан об'ємом 100 мл, 250 мл та 500 мл.

03059
Новий
8 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right