Колаген СПОРТ з хондроітином, глюкозаміном та МСМ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Колаген СПОРТ з хондроітином, глюкозаміном та МСМ

Порошковий колаген

робить шкіру сяючою, а опорно-руховий апарат наділить додатковою витривалістю

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Колаген СПОРТ з хондроітином, глюкозаміном та МСМ

робить шкіру сяючою, а опорно-руховий апарат наділить додатковою витривалістю

Склад: колаген морський риб'ячий 4400 мг, хондроітину сульфату 200 мг, глюкозаміну гідрохлориду 250 мг, МСМ 150 мг, стеарат магнію, діоксид кремнію

Форма випуску: порошок, 1 саше (5 грам)

Прийом: дорослим 1-2 пакетика в день, дітям старше 12 років по 0,5-1 пакет під час їжі, розчинивши порошок у півстакані води (соку)

Курс прийому 30 днів

Термін придатності: 2 роки

Суглоби і зв'язки потрібно тримати в ідеальному стані: завдяки їм ми можемо граціозно рухатися і демонструвати оточуючим своє здоров'я і красу. Водорозчинна сірка (метільсульфонілметан) забезпечує нігтям, волоссю і шкірі силу. Хондроітин піклується про суглоби і хрящі, здатний профілактувати суглобові болі, викликані недостатньою кількістю мастила в суглобової сумці.

Цей порошковий колаген рекомендований особам, які активно займаються спортом і фізичною працею. Питний колаген в порошку призначений для споживання всередину курсом в 30 днів. Така колагенова терапія потрібна нашій білкової натурі - шкірі, волоссю і нігтям. Для нігтів МСМ надзвичайно важлива. Чистий морський колаген з трьома унікальними добавками сприяє поліпшенню міцності кісток, хрящів і опорно-рухового апарату в цілому.

Колагенові пептиди, посилені мінералом сіркою і хондроітином, зміцнюють шкіру, віддаляють її старіння, сприяють росту волосся і нігтів. Краса йде зсередини - курс прийому питного колагену і гіалуронової кислоти гарантовано покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

Ступінь очищення білка колагену надзвичайно висока - в порошку міститься 99,8% чистого морського колагену. Порошок легко розчиняється у воді, не має смаку або запаху. Порошок вироблений у Франції на підприємстві-лідері коллагенової галузі WEISHARDT, згідно з вимогами системи управління якістю ISO 9001 / ISO 22000.

Препарат натуральний і дієтичний: не містить ГМО, жирів, вуглеводів або пуринової кислоти. Рекомендується під час дієт як підтримуюча терапія: його висока біодоступність і біологічна активність сприяє поліпшенню стану шкіри, нігтів і волосся.

Якість і дієвість споживання колагену морських риб всередину доведено клінічно і науково.

Виробник: Україна-Франція



04100
Новий
chat Коментарі (2)