Комплекс Дезодоруючий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Комплекс Дезодоруючий

Від гіпергідрозу

і неприємного запаху. В'яжучий і поростягуючий засіб. Полегшує життя, ненав'язливо захищаючи шкіру. Дезодоранти, спреї для тіла, голови, ніг.

  • 25 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Комплекс водно-гліцериновий «Дезодоруючий»

Склад: вода очищена, гліцерин, плоди каштану, трава чебрецю, шишкоягоди ялівцю, лист евкаліпту, лист гінкго білобу, квіти арніки, консервант фенокситанол (еуксил)
Активні речовини: сапонін (есцин), дубильні речовини і флавонглікозиди, ефірні олії, гіркоти, мінеральні речовини, камедь, тритерпеноїди, органічні кислоти, полісахариди, таніди

Деокрем для тіла

Особливо вдалий через комбінації фітоекстрактів, спрямованих на придушення зайвого потовиділення. Немає поту, немає і неприємного запаху!

Крем для тіла з деоефектом допоможе в будь-який час року.

Спрей для ніг на ізопропілі, упакований в крихітний флакон, допоможе завжди бути на висоті. Дорожня косметичка потрібна всім і скрізь.

Убтан або маска, засновані на цьому деокомплексі, приведуть жирну шкіру в тонус і налагодять себовідтік. Арніка і ялівець благотворно позначаться на загальному стані шкіри. Головне - не лінуватися!

Гелевий дезодорант надійно захищає від неприємного запаху поту. Рецепт його нескладний.
Міцелярна вода для пухкої шкіри, спреї для тіла і ванни врятують вашу красу. Матування і легка в'язка дія обов'язкові в лосьйонах після гоління. Ментол і алантоїн посилять ефект: такий склад лікує запалення, тонізує шкіру.

При набряках варто накласти одноразову маску, просочену в рівних частинах гіалуроновим лосьйоном (0,3 г гіалуронату натрію на 100 мл гідролата ісопу) і деокомплексом. 5-10 хвилин такої маски знімуть набряки і освіжать погляд, перевірено!

 Властивості:

- протизапальна,
- дезодоруюча,
- себорегулююча,
- зміцнює стінки судин,
- розсмоктує інфільтрати,
- зміцнює волосся,
- від лупи,
- антицелюлітна.

 Косметичне застосування:

1-7%
- міцелярна вода, лосьйон після гоління - 1-3%,
-
убтан і маски - 5%,
- гелі, емульсії - 2-4%,
- ванночки для ніг - 3-5%,
- дезодоранти - 3-4%,
- бальзами для волосся - 5-6%,
- шампуні - 3-4%.
Зберігання: в сухих прохолодних приміщеннях при кімнатній температурі. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
03506
Новий
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right