Bioil Molecular Activ (аромат шоколад), ампула10мл Збільшити для перегляду

Bioli Molecular Activ (аромат шоколад)

Новий товар

Поліпшення бар'єрних властивостей шкіри,

посилення синтезу церамидов, антибактеріальний ефект, антиоксидант. Компонент, який поліпшує міжклітинні зв'язки.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 14 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 14 балів які можна конвертувати в сертифікат на 2,80 грн.


280,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Bioil Molecular Activ

INCI: Oleic acid, Linoleic acid, α- Linolenic acid, Palmitinic acid, Eicosenoic acid, Erucic acid. Stearic Acid, Palmitooleic acid, γ- Linolenic acid
87% ПНЖК Омега 3-6-7-9

Склад: олеїнова кислота 46,19%, лінолева кислота 22,91%, альфа-ліноленова кислота 17,57%, ерукова кислота 2,27%, пальмітоолеїнової кислота 0,47%, гамма-ліноленова кислота 0,08%, віддушка (аромат шоколаду)

Властивості: енхансер, емолент, регенерант

Зовнішній вигляд: масляниста рідина від солом'яно-жовтого до світло-коричневого кольору.

Як застосовувати в косметиці:

- креми, маски для сухої, обвітреної шкіри, схильною до негативного впливу зовнішнього середовища- до 20% в масляну фазу.
- для полегшення перебігу екземи, атопічного дерматиту, псоріазу – 10% в доглядові засоби
- для шкіри, схильної до акне – 5%
-в сумішах для масажу до 25% з баттерами
- в якості основи для масляних лікувальних сироваток для шкіри з псоріазом, - атопічним дерматитом- до 25% в суміші

Вводити в жирну фазу. Не допускати тривалого нагрівання. Не наносити на шкіру в чистому вигляді. Зберігати в сухому темному місці, не допускати попадання прямих сонячних променів.

Форма випуску- ампула 10 мл.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Bioli Molecular Activ (аромат шоколад)

Bioli Molecular Activ (аромат шоколад)

Поліпшення бар'єрних властивостей шкіри,

посилення синтезу церамидов, антибактеріальний ефект, антиоксидант. Компонент, який поліпшує міжклітинні зв'язки.