Консервант Leucidal Liquid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Консервант Leucidal Liquid

Надійний консервант

рослинного походження, отриманий шляхом ферментування редьки. Пом'якшувальна, зволожуюча і водночас консервуюча властивість

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Консервант Leucidal Liquid

INCI: Radish (Raphanus Sativus/Leuconostoc kimchii) Root Ferment Filtrate

Зовнішній вигляд: жовтувата прозора рідина

Iонність: катіонний, може бути несумісний з аніонними загусниками

Діапазон рН: 3-8

Синергія: застосування в парі з консервантом-зволожувачем AMTicide Coconut гарантує захист косметики від цвілі та дріжджових грибків.

Розчинність: водорозчинний фермент

Консервант природного походження Leucidal Liquid не тільки убезпечить вашу домашню косметику, але і додасть їй зволожуючих і пом'якшуючих властивостей. Коренеплід редис, з якого створений консервант нового покоління, багатий унікальним набором речовин, корисних для шкіри.

Активність консерванту Leucidal Liquid заснована на антимікробному пептиді, отриманому з культури молочної кислоти Leuconostoc kimchii, яка закисляє середу і обмежує розмноження інших мікроорганізмів, попутно виділяючи антимікробний пептид — ось це і є важлива особливість консерванту. Сучасні біотехнології уможливили отримання такого зручного консерванта-зволожувача.

Антибактеріальна та протигрибкова дія консерванту Leucidal Liquid досягається при 2%-вому дозуванні. Зволожуюча здатність консерванту досягається всього при 1% введення Leucidal Liquid. Це є знахідкою для кремоварів, що створюють домашні креми і шампуні, дитячу косметику та демакіяж.

Термостабільність консерванту (можливий тривалий нагрів до 70 °С), його стійкість в кислотному (рН 3) і лужному (рН 8 ) середовищах робить його зручним для сучасного кремоваріння.

Властивості:
- зволожуюча,
- оберігає косметику від дріжджового грибка і цвілі,
- бактерицидна,
- пом'якшує шкіру,
- легка кондиціонуюча.

Косметичне застосування: 2-4%, термостабільний, вводять в готовий продукт
- соконсервант — 2%,
- посилення зволожуючої властивості формул — 2-3%,
- моноконсервант — 4%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04525
Новий
chat Коментарі (10)