Крем-пілінг нічний з фруктовими кислотами Равликовий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем-пілінг нічний з фруктовими кислотами Равликовий

Вирівнює рельєф і тон шкіри, освітлює пігментні плями. Саме завдяки фруктовим кислотам, формула крем-пілінгу забезпечує поступове м'яке видалення верхнього шару шкіри, утворюючи нові клітини, та прискорює вироблення власного колагену й еластину. 

  • 30 мл

162,00 ₴

162,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Крем-пілінг нічний з фруктовими кислотами "Равликовий"

Об'єм: 30 мл

Тара: флакон-дозатор 

Вік: 25+

Вміст кислот: 6%

pH: 5

Ключовий компонент у кремі — комплекс "Фруктові кислоти". Кожна кислота в комплексі виконує свою певну роль у догляді за шкірою. Гліколева стимулює утворення колагену та еластину. Молочна пов'язує воду і доставляє її в глибокі шари епідермісу. Яблучна підсилює клітинний метаболізм і тонізує, покращує колір обличчя. Винна кислота є активним антиоксидантом і біостимулятором. Лимонна уповільнює ознаки старіння шкіри, робить її більш еластичною і здоровою на вигляд, звужує пори.

Крім АHA-кислот крем-пілінг має у своєму складі гіалуронат натрію високомолекулярний, який забезпечує зволоження верхнього шару шкіри.

Олії чорної смородини, мигдалю і виноградних кісточок живлять і насичують шкіру корисними вітамінами та необхідними мікроелементами. Олія чорної смородини є потужним антиоксидантом, подовжує молодість шкіри, незамінна в нічних лініях догляду, так як має високий вміст каротиноїдів, природний вітамін С.

Сухий екстракт равлика має потужні багатофункціональні властивості. У першу чергу, він захищає шкіру від патогенної флори, забезпечує зволоженість, покращує стан і колір обличчя. Додає матовості, стягує пори, бореться з наявними висипаннями та профілактує нові. Стимулює вироблення власного колагену й еластину.

Екстракт лотоса відповідає за легкі омолоджувальні та розгладжувальні дії, знімає набряки, припухлості, прибирає подразнення.

Ефірна олія мандарину дарує крему ніжний тонкий аромат. Не варто забувати й про його позитивні властивості. Вона зменшує пори, видаляє подразнення, вирівнює мікрорельєф дерми, забезпечує матовість і приємний колір обличчя.

Застосування: нанести невелику кількість крему на чисту тонізовану шкіру масажними рухами. Застосувати один раз на добу — тільки на ніч.

Склад: вода, олія чорної смородини, мигдалю, виноградної кісточки, емульгатор, комплекс Фруктові кислоти, екстракт равлика, гіалуронова кислота високомолекулярна, лотоса гліколевий екстракт, колаген, Пантенол, ефірна олія мандарину, феноксиетанол.

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. 

Zulfiya Cosmetics
05680
Новий
11 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Крем
Пілінг
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Призначення
Антивіковий
Антиоксидантна
В'яла шкіра
Вирівнює рельєф шкіри
Висипи на шкірі
Від зморшок
Від перших ознак старіння
Від подразнень
Від пігментних плям
Вітамінізуюче
Для звуження пор
Захистне
Зволожувальна
Зморшки
Матуюча
Мінералізуюча
Набряклість
Не рівний тон шкіри
Омолоджувальна
Освітлювальна
Поживне
Почервоніння шкіри
Протизапальна
Протинабрякова
Розгладження
Синці (гематоми)
Стимулює синтез еластину
Стимулює синтез колагену
Тонізує
Тьмяна шкіра
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (54)