Гніт з металевим держателем
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гніт з металевим утримувачем

Гніт - головна складова свічки.

Правильний його підбір продовжить час горіння, а натуральна бавовняна нитка подарує тихе і красиве світіння. Висота гноту 60 і 110 мм. 

Вибираємо потрібний варіант у випадаючому списку

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гніт з металевим утримувачем

Вибираємо потрібний варіант у випадаючому списку.

Без гнота свічка марна, саме гнотик дозволяє створити свічку за своїм смаком. Правильно підібраний гніт дозволить свічці горіти рівномірно і радувати око. У свічковий справі важливо знайти золоту середину: тонкий гнотик у величезній свічці буде швидко згоряти, що призведе до згасання свічки, яка просто захлинеться в розплавленому парафіні. Товстий ж гніт призведе до швидкого вигорання свічки і неестетичного ефекту коптіння.

Матеріал, з якого виготовлені наші гноти - натуральна бавовняна нитка. Її плюсом є екологічність і поступове згоряння. При горінні натуральний гніт не тріщить і не коптить.

Видів гнота буває безліч, з більш ніж десятка наших гнотів можна підібрати любий. Головний критерій при виборі - це товщина планованої свічки. Чим товща свічка, тим товщі повинен бути гніт.

У разі створення заливних свічок можна підібрати всі комплектуючі окремо: утримувач гнота, сам гніт продаються не обов'язково в парі.

Будь ласка, зверніть увагу, що для заливних свічок вибираємо гніт також по висоті: 110 або 60 мм. Його універсальний діаметр 1,5 мм підійде для тонких свічок діаметром 1,5-3 см, не товще.



03885
Новий
chat Коментарі (0)