ᐈ Мильна основа ізраїльська Біла Opaque - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мильна основа ізраїльська Біла Opaque

Мильна основа

виробництва Ізраїль для красивого мила з ніжною піною. Класична основа «Біла Opaque 60/40» відмінно приймає барвники та ароматизатори, швидко застигає.

* Безкоштовна доставка не поширюється на оптові замовлення.

  • 500 г
  • 1 кг
  • 12 кг (ящик)

149,00 ₴ Без податку

149,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа ізраїльська Біла Opaque 60/40

Виробник: Ізраїль

Зовнішній вигляд: твердий гладкий брусок білого кольору зі специфічним запахом мильної основи

рН 9-10 (при 60 °С)

Температура плавлення 60 °С

Біла основа Opaque дозволяє створити будь-яке брускове мило: вона добре плавиться, досить швидко застигає і надійно приймає аромати. Миловаріння в домашніх умовах — початкова мета магазину «Зульфія», в мильній основі ми розуміємось і пропонуємо найширший асортимент комплектуючих для мила.

Ізраїльська мильна основа набирає популярності: ціна і якість відмінні, гріх не спробувати щось нове. Купити в Україні мильну основу «Біла Opaque» сьогодні простіше простого: відправимо ваше замовлення того ж дня.

Мильна основа ізраїльського виробника Dolphin Soap багата гліцерином (близько 25%) — з ним мильна піна стає ще й зволожуючою. Високий відсоток сахарози в складі гарантує піні дрібнобульбашковість і особливу кремовість. Вітамін Е в складі буде пом'якшувати шкіру і профілактувати сухість.

Купити мильну основу для домашнього мила або мила для гоління нескладно. Сучасні основи прості у використанні, відмінно тримають заданий запах і колір, повільно змилюється. Маленький секрет: якщо готовому милу з основи дати відлежатися в сухому місці хоча б тиждень, то воно змилюється ще повільніше.

Як зробити мило в домашніх умовах, ми розповідаємо в рецептах: розділ сайту «Зульфії» постійно поповнюється, одже, час поекспериментувати з основою «Біла Opaque».

Склад: кокоат натрію, натрій міристат, пальмітат натрію, стеарат натрію, сахароза, вода, пропіленгліколь, гліцерин, вітамін Е, іонол, бутилгідрокситолуол, дібунол, агідол, етилендіамінтетраоцтова кислота, діоксид титану, замутнювач

 Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05538
Новий
1 од.
chat Коментарі (5)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right