ᐈ Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 6 - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 6

Ізраїльський виробник

винайшов нову мильну основу, яка ще делікатніше очищає шкіру. Ідеально прозора, тому підходить для мила з картинкою всередині.

* Безкоштовна доставка не поширюється на оптові замовлення.

  • 500 г
  • 1 кг
  • 12 кг (ящик)

149,00 ₴ Без податку

149,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа ізраїльська Crystal Clear Max 6

Виробник: Ізраїль

Зовнішній вигляд: тверда гладка маса

рН 9-10,5 (при 65°С)

Температура плавлення 65°С

Мильна основа з ще мʼякiшою формулою — новинка від ізраїльського виробника Dolphin. Після розплавлення основа застигає і стає абсолютно прозорою. У магазині «Зульфія» чимало мильної основи, але Crystal Clear Max 6 — унікальний товар.

Ізраїльська основа для мила прекрасно піниться, ніжно очищає шкіру і не сушить. У складі традиційно багато гліцерину, сахарози і вітаміну Е, тому мило з такої основи можна застосовувати для очищення дитячої та атопічної шкіри.

Ріжеться основа легко, але при цьому не тане в руках, чудово зберігає свою прозорість — для мила з картинкою ідеально. Плавиться основа трохи швидше, ніж Max 5 і треба відзначити, що навіть в холодній воді мило дає стійку піну, середньопухирцеву. При цьому готове мило не має такої шкідливої ​​звички як розмокання в мильниці.

Купити мильну основу для домашнього мила і зробити мило в домашніх умовах допоможе наш магазин: формочки, ароматизатори, водорозчинні картинки і рецепти у нас є.

Склад: стеарінова кислота, міристинова кислота, лауринова кислота, гідроксид натрію, сахароза, пропандіол 1,3 натрію додецил ефір сульфат, БГТ, ЕДТА, вітамін Е, хлорид натрію

 Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05688
Новий
11 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right