Міка шовкова ультратонка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Міка шовкова ультратонка

Забезпечує неперевершене

і природне покриття для шкіри навіть соло. Ніжний сатиновий фініш і ультратонкий компонент люксової мінеральної пудри і рум'ян

  • 5 г

46,00 ₴ Без податку

46,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Міка шовкова ультратонка

IUPAC: Silk Mica; Mica Powder Plain

Зовнішній вигляд: біла легка шовковиста пудра

Ефект на шкірі: сатиновий фініш

Розмір частинок, мкм: 3-5

Важливий компонент мінеральної пудри для пористої шкіри: візуально вирівнює мікрорельєф шкіри і надає їй невловиме сяйво здорової і рівної шкіри. Міка шовкова — невід'ємний учасник вуалі і рум'ян, які надають шкірі ледь вловиме світіння і створюють ефект фотошопа.

Ультратонка міка створює ефект шовку на шкірі, настільки тонкий її помол: 3-5 мкм забезпечують матуючий ефект, але без висушування, тому шовкова міка є всепогодною складовою пудр. Її зручно додавати і в літні, і в зимові склади до 20%, порошок дрібного помолу дуже вдало відбиває світло і створює ефект бездоганно рівної шкіри.

Міка шовкова поглинає надлишок себуму й може забезпечити матове покриття шкірі, особливо якщо звести її з пудрою перлів — така властивість затребувана в ВВ-кремах і тональних засобах. Натуральний компонент в дозуванні 5-10% покращує стан дерми, допомагає стягуванню пор і поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри і волосся. Шовкова мика не запечатує пори і візуально вирівнює поверхню, неважливо — в сухому або кремовому засобі — її задіяно.

Для волосся ультратонка міка використовується в шампунях і кондиціонерах, адже наявність в порошку 18 амінокислот і УФ-захисна здатність дуже цінні для волосяного стрижня і нігтів: полірують і надають природного блиску. Всі візажисти на телебаченні, стилісти рекламних кампаній використовують цей вид мики для додання шкірі бездоганної матовості і природності навіть при нещадному світлі софітів.

 Властивості в мінеральній косметиці:

- вирівнює мікрорельєф шкіри,
- поліпшення властивостей мінеральної косметики,
- надання блиску волоссю,
- компонент люксових ВВ-кремів і тональних гелів,
- натуральність і сатиновий фініш в сухий косметиці.

 Косметичне застосування:

3-20%
- пудра і вуаль, ВВ-крем — 5-15%,
- мінеральні тіні і рум'яна — 10-20%,
- креми та емульсії для шкіри — 3-10%,
- шампуні та кондиціонери для волосся — 5%.

Виробник: США

Зберігання: при кімнатній температурі щільно запечатаною

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04852
Новий
6 од.
chat Коментарі (14)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right