Пігмент сухий Фіалка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пігмент сухий Фіалка

Ефектний пурпурний

колір мила — заслуга вірно підібраного пігменту. «Фіалка» на базі французької глини забезпечить ніжний природний колір маскам, милу, емульсіям

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пігмент сухий Фіалка

IUPAC: Calcium Carbonate, Iron Oxides

Пігмент для фарбування мила та інших піномийних формул (гель, шампунь, пінка, рідке мило), наша Фіалка при введенні 1-3% надає ніжний колір. Також цей барвник можна додавати в сухі суміші-маски на базі глини. Не хвилюйтеся, пігмент не фарбує шкіру.

Відмінність цього пігменту від звичних діоксидів заліза — в слабшій фарбувальній здібності. Запропонована «Фіалка» забезпечить щільний колір косметичним формулам, від емульсій до тоніків.

Карбонат кальцію, який входить до складу пурпурного барвника, дозволяє досягати різного ступеня забарвлення твердого мила і нульовки. Однак при фарбуванні мила-нульовки дозування повинне бути не менше 5-7%.

Мінеральна косметика з таким пігментом — це тіні, рум'яна. Можливе додавання крихітного відсотка при створенні пігментного концентрату для надання потрібного тону мінеральній пудрі або вуалі.

При розведенні «Фіалки» іншими сухими пігментами або мікою серицитом важливо ретельне змішування гріндером або кавомолкою.

 Властивості пігменту «Фіалка» в косметиці:

- надання кольору косметичним формулам,

- зниження рН косметики,

- фарбування мила (рідкого і твердого).

 Застосування пігменту «Фіалка»:

- мінеральна косметика — 0,5-0,75%

- фарбування прозорої мильної основи — 1-1,5%

- фарбування білої мильної основи — 2-5%

- фарбування бомб для ванн, мила-нульовки — 5-7%

Виробник: США

Зберігання: в сухому приміщенні, подалі від прямих сонячних променів

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05463
Новий
chat Коментарі (6)