Нерафінована олія насіння календули
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія насіння календули

Відбілювання плям

і стягання пор. Олія перетворить шкіру: підтягне, загоїть, очистить від запалень. Захистить шкіру малюків. Нищить лупу, зміцнить волосся і нігті

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Календули насіння олія нерафінована

Метод отримання: холодне віджимання насіння
INCI: Marigold (Calendula officinalis) Seed Oil

Для проблемної шкіри
Злегка відбілює шкіру, випроваджує пігментні плями і веснянки, всмоктується швидко і без
жирного блиску, розгладжує.
Ідеальна дитяча олія: 2% календули і 98% мигдалю або
рису забезпечать захист шкірі. Календула необхідна сухій куперозній шкірі: зміцнює стінки капілярів і бореться з судинної сіточкою, стягує пори. Олія уповільнює процес фотостаріння шкіри, спричинений УФ-агресією, тому вводите його до складу пляжної косметики: до і після відвідування солярію. Так ви уникнете зайвої сухості шкіри, а засмага ляже рівніше і протримається довше.
Для проблемної шкіри олія насіння календули чудово застосовувати з батерами. Сухе масло посилить захисний бар'єр шкіри, зніме зайву реактивність шкіри: почервоніння, лущення, сухість.
При шкірі з розширеними порами спробуйте вмиватися гідрофільною олією, перемежовуючи її з убтаном. Маски на оксиді магнію і спіруліні урівноважать водно-жировий баланс шкіри. В результаті шкіра перестає викидати рекордну кількість себума, набуває рівний тон і гладкий мікрорельєф.
У дитячій косметиці без календули не обійтися: загоююча і заспокійлива дія насіння цієї квітки стане порукою здорової шкіри малюка. Попрілості, почервоніння, укуси гнусу, подряпини і ранки більше вас не потривожать. Зовсім крихіткам олію календули можна вводити в домашній бепантен, а діткам постарше синці, опіки і подряпини змащуйте олією в чистому вигляді.
Спреї з
полісорбатом і ментолом, легкі гелі для ніг на арістофлексі теж потребують присутності олії календули: вона протигрибкова і бактерицидна, ранозагоювальна, навіщо вам сухі потворні п'яти?
Догляд за волоссям та жирною шкірою голови полегшиться, якщо урізноманітнити турботу про шкіру та волосся календуловою олією. Вона живить і зволожує, успішно нищить лупу, зміцнює цибулини волосся.
Властивості:
- Бактерицидна і ранозагоювальна;
- Капілярозміцнююча;
- Потужна загоююча;
- Заспокійлива;
- Захищає від сонячної агресії;
- Себорегулююча і матуюча;
- Зміцнююча волосся і нігті.
Косметичне застосування: 1-4%, порізи і садна мажуть в чистому вигляді
- Дитяча косметика - 1-2%
- Матиючі склади, убтан - 2-4%
- Сухе масло, збите масло - 2-3%
- Догляд за шкірою навколо очей - 1-3%
- Зміцнення волосся і нігтів - 2%
- Сироватки та маски антикуперозний - 3%
- Лосьйони та мазі загоюючі для ніг - 3-4%.
Зберігання: в сухому прохолодному місці, щільно закупореним

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02798
Новий
chat Коментарі (8)