Hot Play, Lacoste парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Hot Play, Lacoste парфумерна композиція

Купити Hot Play Lacoste

для коханого чоловіка означає вирішити відразу кілька завдань. Приємний аромат підійде не тільки джентльменам: красиве сплетіння фужерних і пряних нот зацікавить багатьох жінок

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Hot Play, Lacoste

Ноти вершини: юзу, мускатний горіх, чорний перець

Ноти «серця»: фрезія, папірус, плющ

Ноти шлейфу: гваякова деревина, мускус

«Хот Плей» від Лакост здивував одразу: ніхто не очікував від парфумерів цього Будинку мод такого вибуху емоцій і потужної подачі. Lacoste талановито змішували різні ноти: фрезію і гваяк, папірус і плющ, отримавши на виході свіжу фужерну композицію. Її дещо унісексовий характер залишив місце для фантазій: багатьом жінкам до душі пристрасний мускусний аромат із гваяком у базі.

Шлейфовість аромату навіть в 2%-вому введенні виражена не надто яскраво, проте загальне враження від Hot Play залишається сильним. У шампунь і гель радимо додавати 1-2%, для туалетної води і лосьйону для гоління досить 0,8-1%.

Фужерний запах Hot Play від Lacoste цікаво розкривається на шкірі: недарма в його формулі фігурують прянощі (зерно чорного перцю) і фіксуючий класичний мускус.

Базовий рецепт парфумів на 30 мл:

- парфумерна композиція Hot Play, Lacoste 10 мл,

аромафікс 1 мл або діетилфталат 5 крапель,

- спирт харчовий або медичний

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05362
Новий
chat Коментарі (0)