English Pear and Fresia, Jo Malone парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ English Pear and Fresia, Jo Malone парфумерна композиція

Квітково-шипровий запах English Pear and Fresia створений Джо Малоун для юних панянок: легкий ненав'язливий денний аромат дарує безтурботний настрій і надихає

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

English Pear and Fresia, Jo Malone

Початковий запах: диня, груша
Серединний запах: рожевий і фрезіевий пелюстка
Остаточний запах: ревінь, пачулі, мускус, амбра

У парфумах English Pear and Fresia з самого початку яскраво звучить грушевий шипр, тонка фрезия і королева квітів троянда. Аромат шлейфовий та повний, вiн яскраво звучить вже з самої вершини запашної піраміди. Градуйоване сходження в серцевий зріз відбувається завдяки аромату пелюсток троянди і фрезії: в дуеті вони становлять потужну центральну ноту.

Аромат English Pear and Fresia стає тепліше і глибше, з пудровим обертоном завдяки включенню ревеню і пачулі. Фінальні акорди амбри і мускусу довершують відчуття щастя вже при першому затестi парфумів від Джо Малоун. У шлейфі флоральнi ноти стають приглушеними, зате м'яка тональність ревеню виражена сильніше. Завдяки бархатистому аромату пачулів, композиція набуває завершеність і демонструє вишукану округленiсть.

Як використовувати парфумерну віддушку English Pear and Fresia, Jo Malone в косметиці

Шипровий жіночий аромат з квітковим серцем стане улюбленим запашним компонентом вашої парфумерії та косметики. В піну для вмивання або крем для тіла вводять не більше 2,5% аромату, а в незмивну косметику вистачить всього 0,5-1% English Pear and Fresia.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- аромат English Pear and Fresia — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт очищений — 20 мл.

05952
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Шипровий
Ароматні ноти
Амбра
Груша
Диня
Мускус
Пачулі
Троянда
Фрезія
chat Коментарі (10)