Fatale Рink, Agent Provocateur
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Fatale Pink, Agent Provocateur парфумерна композиція

Східно-квітковий аромат дивовижно звучить на шкірі:

його соковита парфумерна піраміда дозволяє розкриватися запаху поступово, дивуючи протягом дня. Денний, ніжний, але зухвалий аромат для жінок.

98,00 ₴

98,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Fatale Pink, Agent Provocateur

Початковий запах: вершки, танжерінова мʼякоть, груша, юзу.
Серединний запах: дурман, квітка японської камелії, білий лотос.
Остаточний запах: бамбукова деревина, мускус, шафран.

Запах Agent Provocateur Fatale Pink асоціюється з розкішшю і спокусою: одна з найвдаліших парфумерних композицій бренду. Відразу обмовимося, парфуми ці — для яскравих жінок, які вміють отримувати задоволення від життя.

При всій яскравості аромату «Фаталь Пінк» він елегантний і стильний: на самому початку явно відчувається фруктовий сплеск і ніжність вершків, що плавно переходять в стійке парфумерне серце з білого лотоса, камелії і пелюсток дурману. Останній надає ту саму загадковість, що є у фатальної жінки, femme fatale.

Шлейф парфумів від Ажан Провокатор приправлений вишуканим шафраном — самою дорогоцінною спецією планети. Тонкий аромат шафрану заокруглений мускусною нотою і свіжістю бамбукової деревини. Зрозуміти цей чудовий парфумерний ансамбль неможливо, але його приголомшливий аромат вкарбовується в памʼять надовго, якщо не назавжди.

Радимо вводити 1-2% аромату Fatale Pink в мило і гель для душу — таким чином хвилюючий ніжний фльор буде супроводжувати вас зранку до вечору.

Як використовувати парфумерну композицію Agent Provocateur Fatale Pink в косметиці:

Дурманний елегантний аромат з нотами квітів і бамбука посилить своєю присутністю піномийні косметичні засоби. Його приємно вводити в кондиціонери і двофазну олійку для ванни. Як правило, максимальне введення (2%) рекомендується в змивні засоби, а більш низька концентрація зручна для незмивної косметики: достатньо всього 0,5-1% Фаталь Пінк в крем для тіла або для обличчя.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- аромат Fatale Pink — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт очищений — 20 мл.

06155
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Брендова парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Східний
Ароматні ноти
Груша
Дурман
Камелія
Лотос
Мускус
Слива
Танжерин
Шафран
Юзу
chat Коментарі (7)