L`Interdit, Givenchy  парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ L`Interdit, Givenchy парфумерна композиція

Квітково-східний аромат для жінок не залишить нікого байдужим: округлий ванільно-карамельний шлейф L'Interdit Givenchy стійкий та чарівний

75,00 ₴

75,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

L`Interdit, Givenchy парфумерна композиція

Початковий запах: дюшес, бергамот

Нота центру: квітка апельсинового дерева, жасмин самбак, тубероза

Шлейф: ванільно-пачулієвий акорд, амброксан, ветиверія

Жіночий парфум L'Interdit Givenchy пахне дивно і ніжно, не дивлячись на те, що це явний орієнтальний зразок. Загадковість запашному еліксиру надають його шлейфові ноти, які ідеально врівноважені верхніми зрізами піраміди: груша і бергамот в самому верху плюс квіткове серце. Квітка апельсинового дерева — той самий буфер, в якому бадьоро зустрічаються верхні та нижні шари аромату. Ванільна округлість, жасмин і тубероза створюють неповторну хмарку, пікантну та стійку. Смолистий ветивер в базі фіксує запах, створюючи приємні півтони в парі з ніжно-карамельним амброксаном.

Як застосовувати запашку Живанши L'Interdit в косметиці?

Східно-квітковий Givenchy зробить ваше мило, шампунь або крем ароматним. У брускове мило, бельді, піну для ванн додають 2% аромату, а в незмивну косметику (гель, крем, суху олійку) вистачить і 1% запашного концентрату.

Парфум власноруч: рецепт на 30 мл

- аромат L'Interdit Givenchy — 10 мл,
- aromafix — 20-25 крапель (або діетилфталат 5-10 крапель),
- спирт очищений — 20 мл.

Парфумерна тара — найважливіша умова, потрібен скляний флакон з розпилювачем. Всі компоненти майбутніх парфумів енергійно змішують, збовтуючи, і залишають настоятися на 7 днів. Отримуємо аромат з найсильнішою концентрацією запашних речовин 30%, саме вона забезпечить готовому парфуму Живанши Інтердіт стійкість близько 8 годин.

06470
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Класифікація
Брендова парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Східний
Ароматні ноти
Амбра
Апельсин
Бергамот
Ваніль
Ветивер
Дюшес
Жасмин
Пачулі
Тубероза
chat Коментарі (2)