Ебанол

Новий товар

Ебанол в парфумерії

використовується для відтворення аромату дерева сандалу з його складною і красивою шлейфовістю. Потужний, стійкий, економічно витрачається — до 5% в формулах

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


48,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Ебанол

INCI: Ebanol, Muscosandrol

Аромат: потужний, багатогранний і стійкий аромат сандалової деревини, підкреслений ніжністю мускусу і м'якістю лісового горіха

Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина

Застосування в парфумерії: базова нота

Стійкість аромату: до 400 годин (дуже висока)

Розчинність: легко в діетилфталаті, етиловому і парфумерному спирті

Купити ебанол і створити дивовижні парфуми, що за своєю дією схожі з феромонами, відтепер нескладно. Парфумерний компонент інтенсивний, складний і дуже стійкий: максимум його введення 5%, у середьому достатньо 0,5%.

Інтенсивний аромат ебанола відтворює запах сандалової деревини — класичної базової ноти, що використовується парфумерами для округлення формули парфумів або одеколонів, надання їм стійкості.

Ебанол в косметиці і парфюмерії надає об’єму та витонченості деревним акордам. Потужний і дифузний ебанол часом навіть перебиває свого побратима — санданол, проте в парфумерних композиціях дарує неймовірну м'якість ансамблю, відмінно закріплюючи аромат. Збалансоване поєднання мускусних і сандалових нот стане кращим вибором для створення парфумів орієнтально-квіткового сімейства.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,05-5%, оптимально 0,5%

- парфуми на базі ефірних олій, дезодоранти — 0,5%,

- парфуми на спирту — 1,5-5%,

- крем, гель, парфуми для волосся — 0,5-0,7%,

- мило, піномийні засоби — 0,5-3%.

Виробник: Іспанія

Зберігання: далеко від джерел вогню, щільно закупореним в темному місці

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-08-05

Для Максима

Здравствуйте, Максим. Предлагаем вам связаться с нашим менеджером — консультантом и проговорить все детали для наилучшего результата. Звоните БЕСПЛАТНО по Украине: 0-800-210-198.

Оцінка 
2019-08-02

Спасибо.

Подскажите все сдв и эфирные масла нужно разводить прежде чем создавать парф. композицию, и добиться стойкости к примеру как у монталь? спасибо)

Оцінка 
2019-08-02

Для Максима

Здравствуйте, Максим. Аромат мощный, поэтому рекомендуем развести отдельно 5%-ный раствор Эбанола, а потом добавлять в парфюмерную композицию.

Оцінка 
2019-08-02

Объясните пожалуйста

"до 5% в формулах" - нужно развести со спиртом до 5% и только после добавлять в парф.композицию?

Оцінка 
2018-01-10

Запах дерева

Стойкость еще не проверила. Только получила. Но запах очень понравился. Слабее чем Амбервуд, но тоже сложный, приятный, сладковато древесный.

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ебанол

Ебанол

Ебанол в парфумерії

використовується для відтворення аромату дерева сандалу з його складною і красивою шлейфовістю. Потужний, стійкий, економічно витрачається — до 5% в формулах