Пептидний міорелаксант Inyline
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептидний міорелаксант Inyline

Набираючий популярність біоміметик, що знімає гіпертонус мімічної мускулатури.

Гладенький лоб, розгладження гусячих лапок і носослізної борозди

  • 5 г

155,00 ₴

155,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептидний міорелаксант Inyline

INCI: Water, Caprylyl Glycol, Acetyl Hexapeptide-30, Arginine

Зовнішній вигляд: білувата рідина без запаху

Оптимальний pH косметики: 5,1-6,1

Розчинність: вода

Дозування в косметиці: 5% в активну фазу при pH 5,5-8

Міорелаксант Inyline пропонує нову стратегію впливу на мімічні зморшки — пептид блокує один з елементів складного каскаду, що запускає мʼязове скорочення. В результаті не відбувається потрібних молекулярних перебудов — сигнал просто не надходить в клітку. Іншими словами, це ніби легка анестезія при відвідуванні дантиста, коли виникнення міміки не стається.

Для посилення міорелаксуючого ефекту корисно вводити в формулу сироваток інші біоміметики, а також пептиди, які посилюють вироблення колагену.

При регулярному нанесенні пептиду на шкіру відбувається зменшення звʼязування рецептора (AChR), відповідального за формування потенціалу дії (чинності мʼязового напруження). Завдяки Інілайну, нейротрансмітер вивільняється в синапс, але постсинаптичний апарат не реагує на нього — іншими словами, мʼяз не працює.

Косметологи високо оцінили ефект Inyline, адже з косметичної точки зору блокування призводить до розслаблення мʼязів, при цьому поверхня шкіри виглядає більш гладенькою, а глибина зморшок і заломів явно зменшується.

Міорелаксанти, схожі за дією з Inyline

В асортименті інтернет-магазину Zulfiya чимало пептидів різної спрямованості. Якщо мова йде про міорелаксуючий ефект, то Inyline працює як поодинці, так і в ансамблі з іншими. Розслаблення мʼязів приносить стримування або пригнічення вивільнення нейропередатчика ацетилхоліну з моторного нейрона.

Серед біоміметичнних пептидів кращими (перевіреними часом!) релаксантами залишаються: Leuphasyl, Argireline, SNAP-8. Коктейль з чотирьох таких складових прекрасно впорається з надмірно багатою мімікою або заломами в будь-якому віці.

 Властивості пептиду  Inyline в косметиці:

- розгладжує зморшки;

- профілактує заломи;

- послаблює мʼязові скорочення.

 Косметичне застосування міорелаксанта Inyline:

- сироватки від зморшок і заломів шкіри — 5%

- гелі розгладжуючі, водні сироватки — 5%

- підтримуюча терапія при активній міміці — 5%

- стартери, тонери, розчини для тканинних масок — 5%.

 Як вводити пептид Інілайн в косметику:

Холодний спосіб створення емульсій передбачає введення пептиду в водну фазу. При гарячому способі міорелаксант Inyline заведено вводити в формули на стадії охолодження, коли температура емульсії не перевищує 40°C.

Виробник: Іспанія

Зберігання: в сухому темному прохолодному місці щільно запечатаним

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Zulfiya Cosmetics
06276
Новий
12 од.
chat Коментарі (0)