Кандурин
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кандурин

Сяючий барвник кандурин

Відтінок, красива сяюча пудра підходить для створення тіней, кольорових спреїв для волосся і лаку для нігтів

  • 5 г
  • перловий
  • вогняний спалах

41,00 ₴

41,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Кандурин харчовий

Кандурин простий у застосуванні: наноситься сухим пензликом безпосередньо на об’єкт мистецтва. Вийде добре здивувати дітей, розфарбувавши золотим кандурином фрукти або випічку. Якщо робите шоколадні цукерки з какао - позолотіть їх кандурином! Помади або бальзами для губ теж доречно підфарбувати кандуриновою красою.

 Як фарбувати кандурином:

Сухий кандурин наносять сухим художнім пензликом. Гра відтінків додасть предмету рельєфності та заворожливого мерехтіння.

Не намагайтеся використовувати кандурин як самостійний барвник у милі-нульовці, експеримент не вдасться. Що стосується основи, то в прозорій кандурин зберігає більше блиску, а ось матову білу зручніше фарбувати поверх.

Для того, щоби пігмент не осідав на дні косметичного продукту, його необхідно попередньо ретельно перетерти з будь-якою олією, гліцерином або спиртом. Виробник гарантує якість і безпечне застосування кандурину як харчового барвника, абсолютно безпечного для здоров’я. Стійкий до високих температур і pH.

Оскільки це харчовий барвник на основі природних слюд, то використовується в харчовому і фармацевтичному виробництві для поверхневого фарбування виробів (шоколад, марципан, горіхи, печиво, льодяники, морозиво, сиропи, напої) у золоті, срібні та інтерферентні кольори. Він надає алкогольним і безалкогольним прозорим напоям перлового блиску, а глазурі й кондитерським кремам — соковиті відтінки.

Ідеальний інструмент для дизайну.

Дозування: поверхневе нанесення для прикраси виробів, косметичних і харчових

Зберігання: щільно закоркованим у сухому місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02189
Новий
11 од.
chat Коментарі (12)