ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильні горіхи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильні горіхи

Очищення волосся

з кондиціонуючим ефектом. Екологічний миючий засіб для шкіри, волосся і побутового застосування.



local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Мильні горіхи

INCI: Soapnut (Sapindus mukorossi)
Зовнішній вигляд: круглі коричневі плоди-сухофрукти діаметром 2 см без кісточки
Активні речовини: 35% сапонінів в шкірці плодів

Натуральний шампунь
ПАР природного походження. Високий вміст сапонінів (речовин, що викликають пінення водних розчинів) затребуване в екологічному догляді за шкірою, волоссям, в побуті. У субтропіках місцеве населення століттями користується горіхами для підтримки чистоти тіла і житла.
Сапоніни, якими багаті горішки, не просто розчиняють жир, але і мають бактерицидні властивості. Це природна заміна милу, пральному порошку, миючих засобів, синтетичним шампуням. 

Перед застосуванням горішки потрібно розмочувати 15-20 хвилин.

Прання. Мильний горіх має слабо-кислу реакцію (мило - лужну), що дуже корисно при пранні речей з ниткою з шовку і вовни, забарвлених тканин. Тобто речей, які потребують делікатного прання. Якщо згадати про пом'якшуючи властивості сапіндуса, то стає ясно: мильні горіхи важливі для догляду за речами з вишуканих тканин. Гіпоалергенність сапіндуса важлива людям з чутливою шкірою: ідеально підходить для ручного прання і дитячих речей.

Прибирання приміщення. Зазвичай водний розчин або рідке мило на основі мильних горіхів прекрасно прибирає всі неприємні запахи в житлі, дезинфікують і очищають повітря. Концентрацію розчину підбирають виходячи з жорсткості води в регіоні.

Миття волосся. Будь-який з трьох способів, зручний вам: тканинним мішечком, наповненим цілими горішками, настоєм або ж порошком змелених горіхів. Чим жорсткіше вода і товще волосся, тим більше горіхів вам знадобиться. Кожен знаходить власну пропорцію.

Як мити волосся? Мішечок з горіхами розмочити у воді попередньо, 15-20 хвилин. Далі мокре волосся масажують мильним мішечком, періодично змочуючи його водою. Зазвичай з мішечка при натисканні з'являється піна, тому не забувайте змочувати мішечок водою. Після досягнення милкого ефекту продовжують масаж-миття волосся руками. Пишна легка піна - показник чистоти волосся. Зазвичай в два підходи волосся прекрасно очищаються. Рясно промийте волосся проточною водою. Мішечок багаторазовий, горіхи всередині використовуються доти, поки вони піняться. Після замінюють на нові.

Очищення шкіри. Тканинним мішечком, наповненим цілими горіхами, настоєм, рідким милом або ж порошком змелених горіхів. Чудово доглядає за атопічною і алергенною шкірою.

Властивості:
- Рослинна і біорозпадна,
- Гіпоалергенна,
- Пом'якшує волосся при митті,
- Ніжне очищення чутливої ​​шкіри,
- Кондиціонуюча,
- Дезинфікуюча,
- Побутовий універсальний очищувач.
Застосування: 100% в чистому вигляді (настій, порошок, цільні горіхи). Бавовняний мішечок набити майже повністю горішками, покласти його в теплу воду. Розмокають горішки і дають шукану піну. Мішечок можна кинути в повну ванну, щоб горішки розмокнули.
Виробник: Індія
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
03258
Новий
chat Коментарі (10)