ПАР манго

Новий товар

ПАР пом'якшує шкіру

при очищенні, дає м'яку кремову піну і підходить для дитячої та гіпоалергенної косметики. Амфотерна речовина без SLS економно витрачається, максимум введення 6%

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


ПАР манго

INCI: Sodium Mangoamphoacetate, Resassol Mango

Зовнішній вигляд: в'язка рідина з крупинками, зі слабким запахом

Синоніми: мангоамфоацетат натрію

Розчинність: легко у воді

рН: 6-7,5 (5%-вий водний розчин)

Йонність: амфотерний

ПАР манго є амфотерною речовиною, за допомогою якої створюються сучасні щадні піномийні засоби — від міцелярної водички до шампунів. Отримане з олії манго ПАР гарантує ніжну кремову піну, що підходить для очищення навіть атопічної шкіри.

Складається ПАР манго з води (70%) і мангоамфоацетату натрію (30%), така пропорція є ідеальною для додавання в водну фазу: загущувач Ecogel або арістофлекс допоможуть створити стабільно-густий гель для душу, який не розрідиться навіть при додаванні 1% улюбленої ефірної олії.

Манго-ПАР додасть піномиючій формулі зручну в'язкість і забезпечить відмінне пініння, а шкіра після миття не буде стягнутою — інновації прийшли в космецевтику, отже, пора скористатися ними.

Амфотерність ПАР зумовила її легку кондиціонуючу властивість, 6% цього детергенту в шампуні полегшить розчісування. Для кондиціонерів неодмінно вводите 1% цетрімоніуму хлориду, особливо якщо волосся плутається або пушаться після миття.

ПАР манго важливий і для побутових очищувачів: гель для миття посуду, очищуючий спрей з лавандою, обезжирювач для кахельної плитки можна отримати, ввівши невеликий відсоток детергента в формулу.

 Властивості:

- амфотерна ПАР і співПАР,
- делікатно очищує шкіру і волосся,
- гіпоалергенна і пом'якшувальна,
- без SLS,
- потужне пініння,
- полегшує розчісування,
- профилактує стянутість шкіри після миття,
- відмінно знімає декоративну косметику,
- біорозкладана речовина.

 Косметичне застосування:

2-6%
- крем-кондиціонери для душа, очищуючі муси — 2-4%,
- кондиціонери та фарби для волосся — 2-3%,
- миючі засоби для дитячої та атопічної шкіри — 4-5%,
- шампуні та гелі для душу — 6%,
- міцелярна вода, демакіяжні пінки для шкіри — 2%,
- співПАР з катіонними, аніонними, амфотерними речовинами — 3-5%.

Зберігання: щільно закупореним, при кімнатній температурі

Запобіжні заходи: в разі потрапляння в очі негайно промити їх чистою водою

Виробник: Італія

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

ПАР манго

ПАР манго

ПАР пом'якшує шкіру

при очищенні, дає м'яку кремову піну і підходить для дитячої та гіпоалергенної косметики. Амфотерна речовина без SLS економно витрачається, максимум введення 6%