Продукція ™Zulfiya

Купити натуральний крем або створити його самостійно? Таким питання постає перед кожною жінкою при виборі стратегії догляду за шкірою, волоссям, нігтями. Позбутися зморшок, недосконалостей шкіри, навчитися азам створення індивідуального догляду — ось що може натуральна косметика і наша готова продукція.

Інтернет магазин «Зульфiя» радий запропонувати найширший асортимент готової косметичної продукції в Україні. Ніжні шампуні без сульфатів, мінеральна косметика, дитячий крем для обличчя, натуральне мило купити нескладно — ми завжди на зв'язку! Догляд за проблемною шкірою, боротьба зі зморшками, сухістю або сальністю шкіри простіше вести за сприяння натуральних косметичних засобів.

Готові рішення, представлені в цьому розділі магазина, допомагають створити збалансований догляд за шкірою в будь-якому віці. Адже не в кількості косметики справа, а в її якості — саме цей постулат лежить в основі роботи нашої косметичної лабораторії.

Бажаємо приємних покупок!

Губка очищаюча коньяк маннан
Випещена шкіра
і диво-спонж! Ніяких розширених пор і комедонів. Навіть без піни м'яко полірує і матує шкіру, а з піною - глибоко очищає пори і знімає запалення.
85,00 ₴
Маска поживно-зволожуюча
Гіалуронова косметика, готовий розчин для масок. Просто просочіть ним маску-таблетку і накладіть на обличчя на 15 хвилин. Склад напоїть шкіру вологою.
166,00 ₴
Маска колагенова
Останні товари на складі
Розгладжувальна маска, готовий розчин для масок. Поліпшення мікроциркуляції та розгладження шкіри. Просто просочіть ним маску-таблетку і накладіть на обличчя на 15 хвилин.
160,00 ₴
Патчі під очі Від темних кіл
Освітлити шкіру під очима допомагає альгінатний підхід. Маски-патчі проводять кропітку роботу по налагодженню лімфотоку, знімаючи спазм судин і висвітлюючи темні кола.
130,00 ₴
Альгінатна маска Антикупероз
Пластифікуюча маска з альгінату і морського мулу робить колір обличчя рівномірним, а вівсяна пудра пом'якшує шкіру.
170,00 ₴
Гель для душу Мандариновий
Ароматний і легкий гель для душу з чудовим флером мандарину зробить вашу шкіру ніжною та атласною.
130,00 ₴
Бальзам для губ Живлення і захист
Щоб уникнути обвітрювання і лущення скористайтеся живильним і пом'якшувальним бальзамом для губ "Живлення і захист".
60,00 ₴
Рідкі кристали
Олійний флюїд створений спеціально для догляду за сухим, пошкодженим і ламким волоссям.
174,00 ₴