Органічний гель для душу Дитячий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Органічний гель для душу Дитячий

Тара: флакон-дозатор

Вага: 150 грам

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Органічний гель для душу Дитячий

Тара: дозатор

Вага: 150 грам

Кожна мама хоче подарувати своїй дитині краще. А краще для дитини — це турбота. Тому ми розробили неймовірно ніжний, турботливий і поживний гель для душу. Натуральні складові подарують м'якість, зволоженість і безпечне очищення ніжної дитячої шкіри. Даний гель можна застосовувати для сухої та атопічної шкіри, так як водорозчинна олія не просто дає шкірі комфорт, але і живлює її.

Олія оливки — прекрасний компонент для догляду за примхливою ​​шкірою, особливо дитячою. Вона зберігає вологу, не блокуючи дихання клітин шкіри. Має загоюючу дію.

Бабасу забезпечує приємну ніжність і чудову пінку. Дуже делікатно доглядає і захищає шкіру під час очищення.

Олія авокадо має заспокійливу дію, зволожує, живить, потужно регенерує, утримує вологу в шкірних покривах.

Олія макадамії усуває подразнення, лущення. Відновлює м'якість і ніжність шкіри, зволожує епідерміс. Олія макадамії, крім цього, має властивість пом'якшувати жорстку проточну воду.

Ніжний очищаючий склад пом'якшує шкіру і дбайливо видаляє забруднення. Шкіра перестає гостро реагувати на зовнішні фактори, що дуже важливо.

Застосування: нанести необхідну кількість гелю на губку, спінити і промасажувати шкіру. Змити теплою водою.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Склад: гель-основа для душа Body Wash Base (Organic), молочко вівсяне, водорозчинна олія оливки, бабасу, авокадо, макадамії, гліцерин Фармакопійний, віддушка банановий зефір, феноксиетанол.

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05639
Новий
chat Коментарі (3)