Гідрофільна плитка Ніжність
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гідрофільна плитка Ніжність

Вага: 100 грам

Тара: пластикова прозора баночка з білою кришкою

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гідрофільна плитка Ніжність

Вага: 100 грам

Тара: пластикова прозора баночка з білою кришкою

Використання гідрофільної плитки замість звичайного гелю для душу або мила підтримує шкіру в зволоженому і доглянутому стані. Застосовувати її можна як для тіла, так і для обличчя. Цей очищуючий засіб неймовірно ніжний, схожий на праліне, яке тане від тепла вашого тіла. Шматочок гідрофільної плиточки при контакті з водою перетворюється в приємне і корисне молочко, яке і живить шкіру. Після такого догляду шкіра не потребує додаткового нанесенні крему.

Гідрофільна плиточка містить живильні олії какао, жожоба, кокоса, мигдалю — це просто скарб для шкіри.

Плитка виготовлена ​​у вигляді порційних міні-плиточок для більш зручного застосування.

Як використовувати: помасажувати гідрофільним шматочком вологу шкіру і змити теплою водою. Одна міні-плиточка — це одне застосування в душі або ванні.

Як демакияж: підходить для видалення макіяжу з шкіри обличчя і навколо повік. Помасажувати вологе обличчя плиткою, рівномірно розподілити молочко по поверхні шкіри і змити водою. Або "намилити" вологий ватний диск, видалити макіяж і змити водою.

Примітка: якщо тип шкіри обличчя жирний, тоді після застосування гідрофілки як демакіяжу, варто вмитися вашим звичним засобом для вмивання, щоб уникнути зайвої жирності на шкірі.

Склад: масло какао, кокосу, емульсійний віск, полісорбат-80, олія рисових висівок і жожоба, гліцерин, ефірні олії мигдалю, іланг-ілангу, мандарину, пігмент олійний для мила "Стигла малина"

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

* Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05655
Новий
Тип шкіри
Нормальная
Суха
chat Коментарі (3)