Диметикон 200
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Диметикон 200

Диметикон є олієрозчинним,

у косметиці важливий як пом'якшувач. Знімає липкість емульсій, покращуючи їх розподіл по поверхні шкіри. Антистатик, компонент декоративної та пляжної косметики

  • 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Диметикон 200

INCI: Dimethicone 200 cst

Синоніми: полідиметилсілоксан

Зовнішній вигляд: прозора густоплинна масляниста рідина без запаху і кольору

Розчинність: олії, віск, тригліцериди

Диметикон відмінно вписується в будь-який тип емульсії: ця добавка поліпшує текстуру косметичних засобів, легко вводиться в масляну фазу і надає кремам і бальзамам ніжну легку структуру, полегшуючи нанесення на шкіру. Особливо відзначимо, що введення диметикону ніяк не впливає на ступінь випаровування вологи зі шкіри.

Як вводити диметикон 200 в косметику? Зазвичай його вводять у масляну фазу, гріють до 60-65 ° С і далі гомогенізують (змішують до однорідності) з водною фазою тієї ж температури. В результаті емульсія виходить легка, нелипка, швидко вбирається в шкіру.

У догляді за шкірою диметикон 200 важливий для зволожуючих кремів, затирки від зморшок, сонцезахисної косметики (відмінно розподіляє фізичні УФ-фільтри по шкірі). Очищаючі пінки, гелі після гоління і скраби покращують свої сенсорні характеристики після введення 0,1-5% диметикону 200.

Для волосся диметикон теж важливий: кондиціонери і бальзами для волосся з 0,5-4% силікону куди приємніше наносяться і легше змиваються. Те ж стосується мусів, гелів, лаків для волосся. Відзначимо виражений антистатичний ефект, який важливий в догляді за волоссям: диметикон розгладжує, знімає статику, при цьому не обтяжує волосся.

Декоративна косметика вимагає найбільшого введення диметикону — до 40%. ВВ-креми, тональні муси, помади містять пігментні часточки, колір яких найкраще зберігається, якщо у формулі є силікон.

Піномийні засоби (пінки, шампуні, гелі для душу і рідке мило) з 5-40% диметикону залишають шкіру ніжною, гладкою, з приємним відчуттям свіжості надовго.

 Властивості диметикону 200 в косметиці:

- кондиціонуюча для шкіри та волосся,

- антистатична,

- зволожуюча,

- розгладжуюча,

- поліпшує текстуру та сенсорику емульсій, гелів,

- закріплення пігменту у декоративній косметиці,

- легкість введення в косметику.

 Косметичне застосування диметикону 200:

- піномийні засоби — 5-40%,

- емульсії, гелі, сироватки — 0,1-5%

- догляд за волоссям, що змивається — 0,5-4%,

- декоративна косметика — 5-40%.

Виробник: Велика Британія

Зберігання: щільно закритим при кімнатній температурі  

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05401
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right