Пемзи порошок
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пемзи порошок

Тонкий скраб

легко вводити в мило, бельді або трав'яні суміші для очищення шкіри. Вирівнює мікрорельєф шкіри, оновлює, сприяє зволоженню шкіри, закріплює засмагу.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Порошок пемзи

INCI: Pumice Ground Powder
Зовнішній вигляд: тонкомолоті частинки пемзи, розмір 240-400 мікрон

Відлущування для засмаги

Знаючи власну шкіру і її запити, легко підібрати для неї метод відлущування. Особливо для тіла. Помол, як нам добре відомо, справа тонка, тому має сенс почати з пемзового скрабу. Або готового набору: гомажу або скрабу. Пемзу легко вводити в мило, м'яке мило бельді або сухі трав'яні суміші для очищення шкіри. 
Влітку відлущування шкіри дуже важливо: ви даєте загару шанс лягти рівно і надовго. Зволоження, відлущування, харчування подарують вам рівну засмагу. Екстратонкий помол не зашкодить шкірі, проте не забувайте про УФ-фільтри.

Наша пемза задовольнить найвимогливіший смак: вона очистить епідерміс від віджилих клітин, поліпшить її структуру. Пожвавлення тона і тургору шкіри відбувається м'яко, шкіра стає чистіше і ніжніше. Еластин і колаген в цьому допоможуть.

Дуже слушний компонент для спецмила. Наприклад, для садівників або людей, чия робота пов'язана з паливно-мастильними матеріалами, в'їдається в шкіру долонь і пальців.
Такий природний скраб вирівнює мікрорельєф шкіри: після процедури відлущування пори звужуються, а шкіра світлішає. Рекомендуємо приготувати універсальну суху суміш, куди увійдуть екстракти, спіруліна і квітковий пилок. Розбавивши гідролатом або молочком, готову пасту нанесіть на шкіру, помасажуйте і змийте.

Після процедури гомажу рекомендується нанести живильний крем або зволожуючу сироватку. Турботу про примхливу шкіру значно полегшує додаткове живлення і зволоження гідролізатами білків.

Рекомендоване дозування: 2-4% в мило (в середньому, 1 столова ложка на 0,5 кг), 1-2% в скраби
Умови зберігання: в сухому місці, щільно закупореним
Виробник: США

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

США
01938
Новий
chat Коментарі (3)