Кавун смакоароматизатор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Кавун смакоароматизатор

Смачна і освіжаюча

запашна нота для помад, парфумерії та косметики: смакоароматизатор «Кавун» подобається всім і є актуальним за будь-якоï погоди

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Смакоароматизатор Кавун

У парфумерних ансамблях кавун — нота затребувана, зазвичай для цієї мети використовують кетон кавуна, або ватермелон. Але смакоароматизатор є ще цікавішим, адже його можна вводити до складу засобів для гігієни порожнини рота, в помади та дитячу косметику.

Жиророзчинний смакоароматизатор «Кавун» легко поєднується з іншими фруктово-ягідними запахами: його ненав'язливий та свіжий річний шлейф дарує прекрасний настрій. Але найважливіши є інше: кавуновий запах подобається і дорослим, і дітям. Конфетна реінкарнація аромату — це і є наш смакоароматизатор «Кавун», з його вибуховою соковитістю і кондитерським карамельним відтінком.

Ідеально підійде для ароматизації дитячої косметики, можна міксувати з ще одним нашим ароматом — «Мʼятна жуйка», виходить дивовижно, майже як парфум-кежуал, на літо в самий раз.

 Косметичне застосування смакоароматизатора «Кавун»: 

1-5%

- дитяча косметика, спреї-парфуми для діточок — 1%,

- помади, блиск для губ, плампери — 1,5-3%,

- змивна косметика — 5%,

- освіжувач повітря, спрей, аромадифузор — 4-5%,

- тоніки, гелі, креми для шкіри — 2%.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01752
Новий
chat Коментарі (0)