Флакон 30 мл круглий з алюмінієвим ковпачком
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Флакон 30 мл круглий з алюмінієвим ковпачком

Прозорий флакон

для гелю і кремів: акрил плюс алюмінієвий ковпачок-гвинт.

  • штука

11,00 ₴

11,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон 30 мл круглий з алюмінієвим ковпачком

Об’єм: 30 мл

Матеріал: прозорий акрил, сіра алюмінієва гвинтова кришка

Косметична тара повинна бути не просто красивою, але і надійною: гвинтова кришка наших флаконів надійно закупорює вміст. Класичний прозорий флакон з акрилу виглядає стильно, його можна декорувати на свій смак. Від каліграфічної написи незмивним маркером до промислової наклейки. До речі, кришку теж можна пофарбувати в будь-який колір, дизайн від цього тільки виграє.

Купити флакон з алюмінієвою кришкою можна в різних габаритах: інтернет-магазин «Зульфія» пропонує кілька варіантів об’єму: 5, 15, 30, 50, 100, 150, 200, 250 мл. Набір різнокаліберних флаконів — це готова ідея для подарунка, в них можна налити банно-душову косметику, а можна і зберігати сипкі компоненти для створення косметики (ті, що не бояться світла).

Косметичний флакон з алюмінієвим ковпачком зацікавить також перукарів і косметологів, які часто працюють з «отлівантамі» професійної косметики для шкіри і волосся.

05300
Новий
59 од.
Колір
прозорий
Колір кришки
алюмінієва
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (0)