ᐈ Флакон з помпою 80 мл - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Флакон з помпою 80 мл

Флакон незвичайний

Неймовірно зручний, особливо для рідких засобів: тоніків, рідин для зняття лаку, міцелярної води, галунового дезодоранту. Об’єм 80 мл, стійке дно, красивий матовий пластик

  • штука

46,00 ₴ Без податку

46,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Флакон з помпою 80 мл

Об’єм: 80 мл

Висота флакона з кришкою: 10 см

Матеріал: матовий пружний пластик

Помпа на 80 мл довго служитиме вам вірою і правдою: відкидна кришка надійно захищає тару від протікання, а зручний дозатор не випустить даром ані краплі. Кришка-гвинт герметично запечатує вміст, а матові стінки нейтралізують дію УФ-променів.

Флакон легко розкрутити і продезінфікувати, трубочка дозатора впирається в дно — отже, ні краплі дорогоцінного косметичного складу у вас не пропаде.

Купити косметичну тару високої якості дуже важливо, особливо коли мова йде про реалізацію натуральної косметики. Вимоги до фасування та зручності використання косметичного засобу дуже високі, тому звернемо вашу увагу на ще один плюс помпи 80 мл. Флакон забезпечений активатором — півкулею з м'якого пружного полімеру, що гарантує охайність тари при будь-яких обставинах. Завдяки цій пружній напівсфері, залишки косметичного засобу ніколи не потрапляють на помпу або кришечку і не зіпсують настрій.

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05293
Новий
9 од.
Колір
білий
Колір кришки
чорний
Об'єм
80 мл
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right