ᐈ Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 100 мл - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 100 мл

Баночка з пластика

об'ємом 100 мл ідеально підійде для фасування косметичних засобів різної консистенції. Алюмінієва кришка-гвинт та ізолонова прокладка всередині надійно захищають вміст банки

  • штука

40,00 ₴ Без податку

40,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 100 мл

Матеріал: поліетилен (ПЕТ), алюміній

Обʼєм: 100 мл

Купити тару для косметики не проблема, якщо у ваших закладках є магазин «Зульфія»: наші новинки завжди тішать покупців. Пластикова ПЕТ баночка — мастхев кремовара, та й миловарові вона теж буде корисна. Легка міцна банка стане оригінальною тарою для мила для гоління. Компактно, надійно, свіжо.

Пластикова тара для косметики — баночка з гвинтовою кришкою — доступна також в обʼємі 50 мл. Пара таких банок неодмінно повинна бути в домашньому косметичному ательє: для збитого масла, бальзаму для тіла, гелю алое-віра.

У ПЕТ баночці зручно тримати гелевий аромадифузор на ефірних оліях: завжди можна відкрутити-закрутити кришечку і відрегулювати інтенсивність аромату.

Купити косметичну тару для сипучих речовин і навести порядок в домашній лабораторії стало простіше: набір правильних баночок спрощує роботу і оптимізує простір.

В асортименті тари для косметики магазину «Зульфія» є косметичні банки різного кольору, а також скляна тара (для парфумерії та не тільки). Бажаємо приємних покупок!

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05532
Новий
92 од.
Колір
прозорий
Об'єм
100 мл
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right