Віддушка Конвалія
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Конвалія віддушка

Віддушка для мила та косметики

з ніжним і тонким запахом конвалії. Квітковий і чистий аромат подобається всім, віддушку використовують в освіжувачах повітря і саше

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Віддушка«Конвалія»

Віддушка з ароматом конвалії нагадує про весну, настільки терпко і свіжо вона пахне. Конвалія затребувана в ароматизації парфумерно-косметичних засобів, найпростішим є освіжувач повітря: трохи полісорбату-80 і цього аромату — і оселя пахне весняним лісом.

Конвалія пахне ніжно й прохолодно в милі, шампуні та бельді, їм легко ароматизувати постільну білизну (спрей за принципом освіжувача повітря, але на спиртi) або ж тальк для тіла. Плитка для тіла з батерами й восками з додаванням 1,5% аромату «Конвалія» подарує шкірі ледь вловимий квітково-фужерний аромат.

Запашний аромат містить ліліал — компонент парфумерії, що надає косметиці холодно-елегантний штрих і завершеність образу. Віддушка стійка, для змиваємої косметики достатньо 2%, в креми та лосьйони вводять 1-1,5%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04779
Новий
chat Коментарі (2)