Мильна основа Чорна африканська
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильна основа Чорна африканська

Безсульфатне чорне мило

від чорних крапок і запалень. Африканські масла ши і кокоса профілактують комедони і пом'якшують шкіру. Кремова піна ніжно очищає. 

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Мильна основа Чорна африканська

«Crystal African Black Soap»

Виробник: Великобританія

Зовнішній вигляд: коричнева тверда гладка маса з нейтральним запахом рН 7,7-8,2

Температура плавлення 50-60 С

Чорне мило від чорних крапок

Темна мильна основа зобов'язана своїм кольором справжньому африканському милу з Гани - його в складі багато. А саме африканське мило багате пом'якшуючими маслами ши і кокоса. Всі масла отримані вручну кооперативами жінок Африки.

Піна цього мила кремова і дріднопузирчаста, мило з неї гіпоаллергенне. Окремо варто відзначити, що африканська мильна основа безсульфатна: вона не містить ні лаурилсульфату, ні лауретсульфата. Тому для сухої або дитячої шкіри буде дуже хороша.

Зволоження шкіри забезпечить гліцерин, а натуральні екстракти та віддушки, які ви додасте в мило, додадуть кінцевому продукту приємні тактильні відчуття і товарний вигляд.

Безсульфатна основа з ганійським чорним милом легко плавиться, майже не пахне: аромати і ефірні олії в неї лягають пречудово. Чорне мило на рослинній основі стане правильним подарунком для всієї родини.

Склад: вода, гліцерин, чорне африканське мило, стеарат натрію, лаурат натрію

Вагу товару можна вибрати у випадаючому вікні.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Англия
03756
Новий
chat Коментарі (0)