ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск мімози

Новий товар

Мімозний віск:

застосування його в косметиці омолоджує шкіру і оптимізує водно-жировий баланс. Місяць застосування ароматних емульсій на воску мімози оновлює шкіру і дарує пружність

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 3 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 3 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,60 грн.


  • 10 г

Додати до списку бажань


Віск мімози


INCI: Mimosa (Acacia decurrens) Flowers Essential Wax

Зовнішній вигляд: тверда маса оливкового кольору з ароматом квітів і таємничим сандалове-трав'яним обертоном

Температура плавлення: 50-60 °С

Розчинність: в жирних і ефірних оліях

Активні речовини: каротиноїди, вітамін Е, фосфоліпіди

Віск мімози, окрім омолоджучої властивості, має ще й легку відбілюючу. У воску присутні речовини, що захищають шкіру від агресії сонячних променів, тому креми влітку повинні містити цей компонент.

Вітамінні креми завжди корисно посилити антиоксидантною міццю воску — таким чином можна досягти відразу декількох цілей. Віск мімози відбілює і омолоджує, а вітаміни протистоять вільним радикалам. Крем для тіла з мімозним компонентом зробить шкіру атласною.

Маски для обличчя від зморшок з воском мімози славляться тривалим ефектом: зведіть в масці пептиди і віск, і ефект підтяжки обличчя протримається більше тижня. А регулярність таких процедур допоможе домогтися рівного тону шкіри.

Антиоксиданти-каротиноїди з воску мімози повинні бути присутніми в щоденному догляді: шкіра губ, декольте, руки і стопи потребують пом'якшення і налагодження водно-жирового балансу шкіри. Перше, що помітно після крему на мімозі — гладкість і зволоженість шкіри. Мімозу в твердій косметиці радимо поєднувати з какао-маслом — результат буде приголомшливий!
Таємничий аромат воску мімози вхожий і в парфумовану косметику: масажна плитка, аромакулони, воскові парфуми заспокоюють та надихають.

 Властивості:

- себорегулятор і матуючий компонент,
- додає блиск волоссю,
- легка відбілююча,
- захищає від УФ-агресії,
- емолент і антиоксидант,
- покращує структуру емульсій і мазей.

 Косметичне застосування:

0,5-5%, до 10% в помадах і воскових парфумах
- поліпшення структури звичних емульсій — 1%,
- бальзами і мазі — 4-5%,
- гелеві структури і сироватки — 0,5%,
- бальзам для блиску волосся — 0,5-0,7%,
- аромасвічки і тверді парфуми — 5%,
- косметика на основі бджолиного воску — 5-8%.

Виробник: США

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2020-05-20

Для Жанны Д

Благодарим за отзыв!

Оцінка 
2020-05-20

Для Ирины П.

Благодарим за отзыв!

Оцінка 
2020-05-20

По запаху

Неоднократно покупала этот воск, он имеет приятный растительный оттенок, в принципе, если учесть как пахнет мимоза, то уж лучше такой аромат), но, как говорится, на вкус и запах))) товарищей нет - кому-то нравится, а кому-то аптека.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2020-05-20

запах

"Совершенно верно" - это значит, что мне не тот воск прислали, т.к. запаха цветов там нет, имеется легкий аромат аптеки. Попробывала ввести его в продукт при изготовлении, запах не поменялся. Не очень приятный оттенок у купленного у Вас воска. Надеюсь, что все-таки напутали что-то

Оцінка 
2020-05-18

Для Ирины П

Здравствуйте, Ирина! Совершенно с вами согласны. Воск мимозы имеет аромат цветов и сандалово-травяной обертон

Оцінка 
2020-05-14

Запах

Возможно у Вас на складе воск и соответствует запаху мимозы, зато мне прислали без соответствующего запаха. Возможно перепутали при упаковке.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2020-05-14

Для Ирины П

Здравствуйте, Ирина. Благодарим за отзыв! Проверили партию данного товара на складе - содержимое соответствует заявленному наименованию как по внешнему виду, так и по запаху.

Оцінка 
2020-05-13

Запах

Сегодня получила два воска. Один из ник воск мимозы. Цветочного запаха нет. Есть легкий аптечный запах. Может мне не тот положили. Так мечтала о запахе мимозы, и в пролете. Зато воск лаванды имеет ярко выраженный запах лаванды.

Оцінка 
2019-10-09

Понравился

Замечательный воск, добавила всего 1% - запах восхитительный, никаких отдушек добавлять не нужно. Текстура крема стала нежнее.

Оцінка 
2018-10-25

Воск мимозы

Бесподобный компонент.спасибо

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-21

Ответ для Елены

Елена, эта культура имеет два названия, более распространенное название мимоза.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-19

Acācia dealbāta

віск акації сріблястої (Acācia dealbāta) яку називаємо тж мімозою буває ?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск мімози

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск мімози

Мімозний віск:

застосування його в косметиці омолоджує шкіру і оптимізує водно-жировий баланс. Місяць застосування ароматних емульсій на воску мімози оновлює шкіру і дарує пружність