Олія для засмаги Лаванда SPF 10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Олія для засмаги Лаванда SPF 10

Тара: флакон-дозатор

Вага: 100 г

Для красивоі та рівноі засмаги.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія для засмаги Лаванда SPF 10

З наближенням літа перед нами стоїть питання: який засіб вибрати для засмаги і, бажано, красивої. Олія для засмаги Лаванда, збагачена олійками рису, малини і безліччю вітамінів, забезпечить рівний і стійкий загар. Вітаміни E і F в поєднанні з Амісол-Тріо зроблять шкіру ніжною і м'якою.

Олія зародків рису вже сама по собі природний УФ-фільтр, який вберігає шкіру від фотостаріння.

ОМ-циннамат не тільки захищає нас від негативного впливу УФ-променів, але і доглядає за шкірою, роблячи її гладкою і м'якою.

Завдяки ефірній олії, наш засіб для засмаги має ніжний приємний аромат лаванди. Універсальний склад олійки підійде для догляду не тільки за шкірою тіла, але і для волосся.

Спосіб застосування: нанести рівним шаром на суху шкіру за 15 хвилин до виходу і дати вбратися. Оновлювати після кожного купання і витирання рушником.

Склад: циклометикон, олія зародків рису, олія волоського горіха, ОМ-циннамат, Амісол-Тріо, вітамін Е масляний, вітамін F, ефірна олія лаванди.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: до 6 місяців

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05046
Новий
chat Коментарі (8)