Екозасіб для миття посуду без ароматизаторів і барвників
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екозасіб для миття посуду без ароматизаторів і барвників

Вага: 500 г, 250 г

Тара: пластиковий флакон-дозатор 500 мл, 250 мл

  • 250 г
  • 500 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Екогель для миття посуду без ароматизаторів та барвників: 500 г та 250 г

Вага: 500 г, 250 г

Екогель з простим і дієвим складом, який здатний і жирний посуд очистити, і піну створити, і шкіру рук не потривожити. Новий екологічний засіб ТМ Зульфія містить потужну гліцеринову фазу, яка зволожує шкіру і не перешкоджає піноутворенню.

Для миття посуду знадобиться кілька крапель нашого екогелю: густий склад економічно витрачається. Гіпоалергенна формула з новим ПАР Lamesoft PO 65 порадує будь-яку господиню, в цей гель ми вирішили не вводити віддушку або ефірні олії. При митті посуду важливий не аромат, а миючі властивості та комфорт для шкіри рук.

Купити гель для миття посуду вагою в 500 або 250 г — чудова ідея, наш склад дає чудову кремову піну і легко змивається з поверхні посуду. Формула не містить ароматизаторів і барвників, тому дітки теж можуть допомагати вам мити посуд. Як ви вже здогадалися, гель без запаху може застосовуватися і для очищення будь-яких кухонних поверхонь — результат вас приємно здивує!

Склад: вода, ПАР кокамідопропілбетаїн-45%, ПАР кокаглюкозід, ПАР кокамід ДЕА, ПАР Lamesoft PO 65, гліцерин фармакопійний, консервант Сепіцід, Трилон-Б (ЕДТА)

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: до 6 місяців при кімнатній температурі

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

06102
Новий
chat Коментарі (13)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right