Крем косметический Вертебронол
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТ З ПРОДАЖУ Крем косметичний Вертебронол

Яка гнучкість в тілі утворилася!

Це все він - Вертебронол

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Крем косметичний Вертебронол

Крем застосовується зовнішньо. Підходить для всіх типів шкіри, повністю всмоктується через кровоносну систему і має протизапальну, знеболюючу дію, розчиняє відкладення солей.

Склад: прополіс бджолиний, витяжка з помору бджіл, віск бджолиний, живиця соснова, олія рицинова, олія камфорна, сік хрону і часнику, вода дистильована, жир тваринний, олія рослинна.

Показання до застосування:

- остеохондроз, хвороба нервової системи, радикуліт, ішіас, міжреберні та інші невралгії

- ревматизм, ревматоїдний артрит, судоми м'язів верхніх та нижніх кінцівок

- удари, травми, розтягнення м'язів, вивихи (як знеболюючий засіб) і для зняття набряків.

Крем втирають в м'язи і суглоби спортсменів для їх розігрівання перед тренуваннями і змаганнями, а також для відновлення функцій м'язів і органів після важких фізичних навантажень.

Протипоказання: доброякісні та злоякісні пухлини, важка артеріальна гіпертонія, підвищена чутливість до компонентів препарату, алергія на продукти бджільництва.

Перед застосуванням крему бажано зробити тест на чутливість до компонентів препарату: нанести трохи мазі на внутрішню поверхню ліктьового суглоба.

Спосіб застосування: нанести крем на всі паравертебрональні зони хребта і поздовжні м'язи на ширину 10-12 см від центру хребта методом втирання або легкого масажу протягом 10-12 хв. Після цього провести втирання або легкий масаж суглобів верхніх і нижніх кінцівок протягом 1-2 хв. на кожен суглоб, уражені м'язи, суглоби або больові поверхні шкіри над хворим органом протягом 4-5 хв.

Виробник: ТОВ "САКС"

05663
Новий
chat Коментарі (0)