ПАР кокамід ДЕА
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ ПАР кокамід ДЕА

ПАР кокамід ДЕА

ПАР на базі кокосового масла відмінно промиває волосся і шкіру без пересушування. Кокамід ДЕА регулює вʼязкість шампуню і рідкого мила, помʼякшує, делікатно очищає

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

ПАР кокамід ДЕА

INCI: Cocamide DEA, Cocamide Diethanolamine

Iонність: неіонний

рН 10%-вий водний розчин: 10,6

Вміст гліцерину: 8,2

ПАР кокамід ДЕА отримано з жирних кислот кокосової олії, тому його вплив на шкіру і волосся мʼяке та щадне. Невідʼємна частина шампуню і мила, як рідкого, так і твердого. Додавання невеликої кількості кокаміду ДЕА в водну формулу (тонік, міцелярна вода, освіжувач повітря) допомагає розчинити ефірні масла або запашки: ось вам солюбілізіруюча властивість ПАР.

Перевага використання ПАР в тому, що він частково розчинний у воді або жирах — створення шампуню і мила спрощено донезмоги. Природа дії будь-якого ПАР проста і логічна: вони утворюють структури-пастки для частинок пилу і себума, які потім легко змити водою при обполіскуванні.

Кокамід ДЕА входить до складу кожного другого шампуню в світі: високий залишковий вміст зволожуючого гліцерину (до 10%) дозволяє зберігати товарний вигляд і вʼязкість шампуню, гелю, пін для душа навіть при перепаді температур.

Кокамід ДЕА — незамінний і надійний ПАР

Кондиціонуюча властивість ПАР затребувана в споліскувачах, кремах для гоління, рідкому милі. Також речовина використовується як додатковий ПАР — 5% в будь-який піномиючій формулі ніколи не завадить.

Стабілізуюча властивість ПАР кокамід ДЕА повʼязує молекули речовин будь-якої консистенції — від жирів до кислот, що дозволяє добитися ідеальної густоплинної текстури піномиючих засобів. Економічна витрата і високе піноутворення гарантовані. Не можна забувати, що у нашого ПАР є ще і помʼякшувальна властивість, адже в складі речовини присутні іони оцтової кислоти — чудового помʼякшувача.

 Косметичні властивості ПАР кокамід ДЕА:

- со-ПАР

- очищення

- стабілізація і загущення водних формул

- помʼякшує шкіру і волосся

- кондиціонуюча

- розчинник і солюбілізатор.

 Застосування ПАР кокамід ДЕА в косметиці: 2-10%

- рідке мило і шампунь — 10%

- гель для душу — 5-10%

- піна для ванн, бомбочка для ванн — 2-5%

- со-ПАР в твердому милі і шампуні-шайбі — 2-4%

- вологі серветки, міцелярна вода — 2%

- посилення піноутворення, медичні мазі та пасти — 4-7%

- регулювання вʼязкості — 5-10%

Зберігання: щільно закупореним при кімнатній температурі.

06191
Новий
chat Коментарі (0)