ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон з зовнішньою крапельницею 5 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Флакон з зовнішньою крапельницею 5 мл

Термостійкий пластик

витримує 100 ° С, так що сміливо ставте його на водяну баню, обдавайте його окропом. Набір таких чудо-капельниць вельми полегшить побут і заощадить місце на полиці.



local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Флакон-піпетка з контролем першого розкриття

Об'єм: 5 мл

Матеріал: пластик прозорий, знімна піпетка і зелена кришка з контрольним кільцем

Для кислотних пілінгів

Прозорий мікрофлакон. Піпетка знімна, надійна кришечка і контроль-кільце. Беріть з собою в дорогу: сироватка або гель-антисептик, ліки або краплі, суміш ефірних олій або гіалуроновий крем. Неймовірно зручна і компактна тара полегшує життя і багаж.

Для домашньої лабораторії знадобиться неодмінно: інший раз потрібно законсервувати малу кількість речовини або зберегти в недоторканності експериментальний склад крему.

Флакончик витримує температуру 100 ° С, так що сміливо можете обробляти його окропом. Фармацевтичний пластик надійно збереже вміст. Дивний для аромасуміші в електронні сигарети.

Можливо, вам сподобаються і інші об`єми з крапельницею: 10, 50 і 100 мл. Або варіанти з кришкою-контролем першого розкриття.



02773
Новий
chat Коментарі (2)