ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт артишоку

Новий товар

Від сухості шкіри

і втрати пружності. Дієві антицелюлітні обгортання для тіла. Зміцнення нігтів, маски для ослабленого волосся.


Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


Екстракт артишоку

INCI: Artichoke Extract Powder (and) Maltodextrin

Метод отримання: з підготовленої сировини екстрагують активні речовини спеціальним екстрагентом, після чого концентрують екстракт вакуум-випарною установкою і висушують отриманий концентрат. У витягнуту фруктову пудру-екстракт додають мальтодекстрин, що перешкоджає злежування сухої речовини

Активні речовини: інулін, вітаміни В1, В2, С, Е, мінеральні солі, кумарін, флавоноїди, кислоти (яблучна, лимонна, молочна), вуглеводи, каротин, калій, фосфор і залізо.

Розчинність: легко в гарячій воді, полісорбаті-80, можливий ледве помітний осад

Рецепти з сухими екстрактами

Живлення зрілої шкіри

Артишокова терапія вкрай важлива для шкіри в період менопаузи. Гормональний фон жіночого організму змінюється і косметика повинна максимально допомагати шкірі справлятися з труднощами. Як правило, сухість шкіри і провисання тканин доставляють найбільше занепокоєння. Тут-то і приходить на допомогу екстракт артишоку. 

Японські косметологи давно використовують артишок для підтримки шкіри в тонусі. Органічні кислоти у складі піклуються про потрібний рівень зволоження шкіри, а безцінний інулін гарантує м'якість і пружність шкіри. Джерело мінералів і солей профілактує набряклість тканин і появу нових зморшок, не дозволяючи шкірі розтягуватися і провисати. Сироватка на артишоку і кава допоможе позбутися темних кругів під очима.

Особливу популярність у косметологів артишок отримав в 2006 році, після того, як японські вчені відкрили цінаропікрін - речовина-антиоксидант, яка подовжує молодість шкіри і навіть губить ракові клітини.

Загальна зміцнювальна властивість артишоку корисна шкірі в будь-якому віці. Крем або флюїд позбавить від жирного блиску в Т-зоні, а маска на бентоніті і артишоку зробить тон шкіри рівним, освітлить плями постакне. Після солярію або пляжу почастуєте шкіру молочком на артишоці, нехай шкіра розгладиться і зітхне вільно.

Чоловіча шкіра після гоління потребує мінерального догляду, і артишоковий екстракт відмінно зволожує. Лосьйони для зволоження шкіри, до складу яких входить арніка і артишок, гарантують шкірі комфорт і матовість на весь день.

Після механічного чищення обличчя чи іншої травматичною процедури (епіляція, наприклад) шкіру потрібно заспокоїти. Маска на йогурті і артишоку чудово впорається з цим завданням. Всього 2% екстракту в масці відроджує шкіру.

Окремо винесемо артишоковий талант: боротьба з набряками. При целюліті цю властивість артишоку потрібно використовувати на всю. Обгортання, масаж, моделюючі креми врятують шкіру від целюлітної напасті. Ефірні олії ялівцю і пачулі нададуть неоціненну підтримку!

Властивості:

- Антиоксидант,
- Бореться з провисанням тканин,
- Віддаляє старіння шкіри,
Регенерує,
- Вирівнює тон шкіри,
- Зволожує і розгладжує.

Косметичне застосування: 1-5%, розчиняти у водній фазі як сухий екстракт і проціджувати, або додавати як пудру в маски та обгортання для волосся, обличчя та тіла.
- Емульсії, гелі - 1,5-2%,
- Маска, гелі від мішків під очима -1%,
- Мило і бельди, убтан - 1-3%,
- Антицелюлітні обгортання - 4-5%,
- Тонік, міцелярна вода, шампунь - 0,5-1%.
Зберігання: в захищеному від світла та вологи місці. Допускається злежування пудри, яке не впливає на її властивості
Виробник: США






РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт артишоку

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт артишоку

Від сухості шкіри

і втрати пружності. Дієві антицелюлітні обгортання для тіла. Зміцнення нігтів, маски для ослабленого волосся.