Гідролізат протеїнів оливи
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гідролізат протеїнів оливи

Пом'якшуюча і заспокійлива

шкіру косметика. Універсальність застосування оливи доводить її могутність в косметичній сфері. Живить, зволожує, захищає з будь-яких обставин

  • 25 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гідролізат протеїнів оливи

INCI: Hydrolyzed Olive Protein
Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат оливи, консервант фенокситанол (еуксіл)
Зовнішній вигляд: світло-жовта рідина з вмістом сухих речовин 3,3%
рН 5,0-6,5
Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях
Активні речовини: вітаміни А і Е, кофермент Q10 (убіхінон); вітамін К і магній, бета-каротин; жирні кислоти омега-3, 6, 9 (пальмітолеінова, пальмітинова, лінолева, олеїнова)
Оливка та її похідні благотворні для шкіри і волосся завдяки збалансованому складу: в оливці є все необхідне для здоров'я шкіри. Тому якщо не знаєте, який саме гідролізат придбати для вашої шкіри, сміливо беріть оливковий. У ньому зосереджені поклади молодильних вітамінів А і Е і омега-кислоти.
Оливкова косметична лінія дарує шкірі пружність і комфорт. Гель для вмивання примхливої ​​шкіри з гідролізатом оливи зробить ще й зволожуючу роботу: 4-5% в гелі впораються із зайвою сухістю і дискомфортом.
Альгінатна маска з 3% оливкового гідролізату подарує шкірі рівний тон і глибоко зволожить: кофермент убіхінон зробить шкіру підтягнутою, а вітамін А розгладить зморшки.
Якщо на шкірі є лущення або почервоніння, покладайтеся на оливкову швидку допомогу. Маска на морському мулі з 4% оливкової гідролізату зробить шкіру чистою, ніжною і сяючою. Оливка славиться тим, що регулює водно-сольовий баланс шкіри. Тому ламелярні емульсії на Ксильянсі подарують шкірі цілодобову турботу.
Волосся оживає після терапії оливкою: бета-каротин сприяють зміцненню нігтів, а омега-кислоти роблять стрижень волосини гладеньким і шовковистим. Якщо турбує проблема зайвої жирності при коренях, то оливка швидко знімає сальність. Пошкоджені забарвленням або хімією пасма відновлюються - недарма для волосся оливковий догляд є оптимальним.
Властивості:
- Зволоження і підтримка водного балансу шкіри,
- Пом'якшує і розгладжує зморшки,
- Відновлює волосся і нігті,
- Протизапальна;
- Захисна і вітамінізуюча.
Косметичне застосування: 1-5%
- Очищаючі емульсії і демакіяж - 1-2%
- Зволожуюча косметика - 2-4%,
- Гелі для шкіри - 1,5-2%,
- Маски зволожуючі і сироватки - 4-5%;
- Пом'якшуючі креми і загоюючі мазі - 5%.
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі
Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40°С, білки цього не люблять
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04075
Новий
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right