Аюрведическая пудра пажитника
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра пажитнику

Від чорних цяток

позбавить убтан. Фенугрековий гель врятує від висипань, запобіжить сальні пробки. Потужні загоюючі і пом'якшувальні властивості. Зміцнює волосся.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра пажитнику

INCI: Fenugreek (Trigonella fenumgraecum) Powder
Синоніми: Шамбала, фенугрек, фенум-грек, фенігрекова трава, буркун синій, грецьке сіно, гуньба, синій козячий трилисник
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра фенугрека
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює густу пасту
Активні речовини: білки, калій, крохмаль, цукор, сапоніни, холін, лецитин, фітостероли і алкалоїд тригонелін, ефірну олію, вітаміни А, С і В і ензими

Очищення проблемної шкіри
Запобігає облисіння. Маски на рициновій олії і пудрі пажитнику досить зміцнюють коріння волосся, живлячи їх вітамінно-мінеральними речовинами. Але тут без регулярного застосування не обійтися. Добре так підгодовувати шкіру голови і волосся в зимовий період, тоді по весні проблеми з випадінням волосся не буде.

Якщо шкіра раптом гостро зреагувала на косметичну чистку, а виглядати потрібно на всі сто, то врятує пажитник навпіл з рассулом. Рецепти масок допоможуть вам зорієнтуватися, а грамотно підібраний ансамбль ефірних олій зміцнить результат. Почервоніння пройде, шкіра стане гладкою і здоровою на вигляд.
Убтани на пажитнику і йогурті вирівнюють тон шкіри, стягують пори і допомагають порам очиститися від сальних пробок. Особливо користь пажитника оцінять власниці млявої або зрілої шкіри: теплі олійні обгортання для шиї і декольте допоможуть привести до тями шкіру, що почала «просідати».

Чудово допомагає сухим п'ятах або обвітреним рукам з мікротравмами - таке часто-густо трапляється влітку, при збиранні врожаю або господарському авралі. Чи врятує суміш кокосової олії і пажитнику, нанесена на пересушену шкіру хвилин на п'ятнадцять. Ензими в складі позбавлять шкіру від відмерлих клітин, давши дорогу новим і красивим. Добре б надіти бавовняні рукавички на час процедури - і тоді шкіра точно оживе!

Властивості:
- Антиоксидант,
- Пом'якшуюча і розгладжуюча,
- Профілактика і лікування акне,
- Поліпшує лимфоток,
- Зміцнює волосся,
- Регенеруюча і загоююча.

Косметичне застосування: 10-50%
- Фітоскраби для тіла - 15-20%,
- Убтан - 10-50%,
- Відвари для шампунів і гелів - 25%,
- Відлущування сухої шкіри - 20%,
- Маски, бельді- 10-50%.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологичну пробу на індивідуальну переносимість компоненту.



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01670
Новий
chat Коментарі (2)