Бальзам для втомлених ніг з екстрактом деревію та медичної п'явки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Бальзам для втомлених ніг з екстрактом деревію та медичної п'явки

Тара: скляна прозора баночка з білою кришкою 
Вага: 100 г

Лімітована серія!

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Бальзам для втомлених ніг з екстрактом деревію та медичної п'явки

Лімітована серія!

Тара: скляна прозора баночка з білою кришкою 
Вага: 100 г
Зовнішній вигляд: засіб має кремову текстуру, злегка зеленого кольору. 

Тонізує, освіжає, надає легкості втомленим ногам. 

Унікальна формула бальзаму для ніг містить у своєму складі екстракт медичної п'явки, який у свою чергу покращує мікроціркуляцію крові, зміцнює стінки судин, активізує клітинний обмін, відмінно тонізує і пом'якшує шкіру. Забезпечує профілактику варикозу, зменшує больові відчуття та знімає спазми в ногах.

Екстракт деревію знімить втому, загоїть ранки, має бактерицидну та антисептичну дію, перешкоджає надмірному потовиділенню.

Оливкова олія не тільки інтенсивно живить і зміцнює захисний бар'єр шкіри ніг та стоп, але також сприяє загоєнню дрібних тріщин, надає пом'якшувальну дію.

Також до складу бальзаму для втомлених ніг входить сухий рослинний екстракт Котячий кіготь, це така південноамериканська ліана з шипами-кігтями. Цей екстракт має дивовижні протизапальні та детоксикаційні властивості, ефективно знімає набряки і біль.

І звичайно, бальзам для втомлених ніг від ТМ "Зульфія", не обійшовся без ефірної олії м'яти, яка надає тонізації, легкості, приємної прохолоди та ефективно знімає втому.

Застосування: нанести крем масажними рухами на чисту шкіру ніг, від стопи до колін.

Можна застосовувати ранком та ввечері.

Склад: вода, нерафінована оливкова олія, емульгатор, гліцерин моностеарат, екстракт медичної п'явки, СО-2 екстракт деревію, сухий рослинний екстракт Котячий кіготь, парфумована композиція, ефірна олія м'яти, феноксиетанол.

Кількість товару обмежена!!!

Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура, колір засобу та косметична тара можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

05626
Новий
chat Коментарі (2)