ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт ожини

Новий товар

Бельди з ожини

для детоксу. Ягідна косметика освіжає і розгладжує шкіру. Додайте в маску і позбудьтеся від чорних цяпок, ягода підсушує запалення, злегка відбілює.


Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 10 г

Додати до списку бажань


Екстракт ожини

INCI: Rubus Caesius Extract Powder (and) Maltodextrin

Метод отримання: з підготовленої сировини екстрагують активні речовини спеціальним екстрагентом, після чого концентрують екстракт вакуум-випарною установкою і висушують отриманий концентрат. У витягнуту фруктову пудру-екстракт додають мальтодекстрин, що перешкоджає злежування сухої речовини

Активні речовини: білки, вуглеводи, клітковина, органічні кислоти (яблучна, саліцилова, винна, лимонна), натрій, зола, мікроелементи, гамма вітамінів (С, В1, В2, А, РР, К, Е, Р-активні речовини), дубильні речовини

Розчинність: легко в гарячій воді, полісорбат-80, можливий ледве помітний осад

Рецепти з сухими екстрактами

Натуральна фітокосметика

Тонкомелена пудра-екстракт, отримана високотехнологічним шляхом, легко розчиняється у водній фазі. Тонік легко зробити (просто додайте гідролата), приємно користуватися.

Порошок ожини повний вітамінів А, В, С, Е, чим і цінний для шкіри. Будь-які піномиючи засоби стануть краще і корисніше від додавання фітопудр. Гель для душу або бельди, брускове мило-скраб або крем-мило.

АГК-маски надзвичайно корисні при будь-якій шкірі: змішайте пудру-екстракт з олією мигдалю і нанесіть на обличчя. Фруктові кислоти освіжать шкіру, делікатно відлущать баласт з її поверхні і зволожать. Екстракти водорозчинні, тому легко лягають у водну фазу гелів, кремів, масок і гомажів.

Чудово поєднуються з травами і глинами. Потреби шкіри не залишаються постійними, а маски з ягід, фруктів, трав і коріння значно спрощують догляд за собою.

Додавайте ожину в тоніки і міцелярні води, розчини для масок та ополіскувачі.

Властивості:

- Регенеративна,
- Антиоксидантна,
- Поліпшення еластичності шкіри,
- Зволожуюча,
- Легка відбілююча і в'яжуча,
- Вітамінізуюча,
- Себомодулятор,
- Капілярозміцнення,
- Виведення зайвої рідини і лімфодренаж.
Косметичне застосування: 1-5%, розчиняти у водній фазі як сухий екстракт і проціджувати, або
додавати як пудру в маски та обгортання для волосся, обличчя та тіла.
- Емульсії, гелі, флюїди - 1-2%,
- Убтан, очищаючі креми -1-3%,
- Мило і бельди, ополіскування волосся - 1-3%,
- Маски, скраби, гомажі, антицеллюліт - 2-5%,
- Тонік, міцелярна вода, шампунь - 2-4%.
Увага: при створенні емульсій стежте за рівнем рН, фруктові кислоти можуть сильно закисляти
Зберігання: в захищеному від світла та вологи місці. Допускається злежування пудри, яке не впливає на її властивості
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2014-01-27

красивый цвет в мыле

прикольно для мыла. Замочила порошок в капле горячей воды и глицерине, потом ввела в мыло белое. Красивый цвет, плюс легкий скрабик. Красиво получилось. Еще в бельди надо попробывать.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт ожини

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Екстракт ожини

Бельди з ожини

для детоксу. Ягідна косметика освіжає і розгладжує шкіру. Додайте в маску і позбудьтеся від чорних цяпок, ягода підсушує запалення, злегка відбілює.